Bus huren Carnaval Breda?


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus offerte Carnaval Breda

Bus offerte Carnaval Breda

Carnaval in ’t Kielegat ofwel in Breda is een onvergetelijke beleving. Met het prinsenbal en het offeren van een Worst aan de Heilige Clara trapt Breda in de provincie Noord-Brabant in januari de carnavalsperiode af. Wil je hierbij zijn maar niet met eigen vervoer hoeven. Gaan jullie met een groter gezelschap dat niet in één taxi past? Neem dan contact op met ikwileengoedkopebushuren.nl en vraag via het offerteformulier om een minibus of midibus.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Vervoer van carnavalsvereniging naar de optocht in Breda

Op de carnavalszaterdag start Breda met een prachtige optocht en de sleuteloverdracht. Ook wordt een poppenechtpaar genaamd Kiske en Mieske opgehangen. Daarna kan het carnavalsfeest beginnen. Ben jij aangesloten bij een carnavalsvereniging en doen jullie mee met de optocht? Wil je iedereen veilig vervoeren naar Breda en ook zorgen dat iedereen na het drinken van de nodige alcoholische drankjes weer veilig thuis gebracht wordt? Regel dan bus verhuur. Wij hebben verschillende soorten bussen voor je beschikbaar. Het maakt dus niet uit of de carnavalsvereniging uit 8 mensen bestaat die in de minibus passen of uit 80 die vervoert moeten worden met een dubbeldekker.

Voor een bijzonder carnavalsfeest regel je de partybus!

Gaan jullie na de carnavalsoptocht op zaterdag of die van maandag een kroegentocht houden? Misschien is het dan leuk om na afloop met een partybus naar huis gebracht te worden zodat het feest nog even door kan gaan. Tijdens een rit in deze omgebouwde touringcar kun je nog even lekker hossen op de carnavalsmuziek die uit de boxen klinkt. Deze partybus beschikt ook over discolichten, lasers en er zijn gekoelde drankjes aan boord.

Een bus huren duur?

Ikwileengoedkopebushuren.nl rijdt de hele carnavalsperiode naar Breda. Dus van de sleuteloverdracht op zaterdag tot aan het afscheid op dinsdag nadat met de samenzang en de verbranding van Kiske en Mieske het carnavalsfeest wordt afgesloten. Bus vervoer hoeft niet duur te zijn, sterker nog als je met een groter gezelschap bent is een touringcar en zelfs partybus goedkoper dan losse taxi’s. Je kunt het bedrag delen over het aantal personen dat gebruik maakt van het goedkope bus verhuur van ikwileengoedkopebushuren.nl

Een ideaal offerteaanvraagformulier

Het offerteaanvraagformulier op deze pagina kun je invullen als je op zoek bent naar goedkoop bus verhuur. Vul het zo uitgebreid mogelijk in zodat wij eenvoudig kunnen bepalen welke bus het beste past bij jullie gezelschap en uitstapje in Breda. We zoeken uiteraard ook direct de goedkoopste aanbieder voor je.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: