Bus huren carnaval Tilburg?


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus offerte carnaval Tilburg

Bus offerte carnaval Tilburg

Het is bijna weer zover! Op 11 november vanaf 16:11 uur barst het feest los in de Stadhuisstraat in Tilburg. Carnaval in Tilburg wordt ingeluid. De onthulling van de nieuwe Prins van Kruikenstad en zijn gevolg staat op het programma staan. Tilburg start dan met een reeks concerten zoals “Zumme zinge?!”.Daarna volgen het leuterconcours, het Prinsebal en nog vele andere gezellige activiteiten. Willen jullie niets missen en alvast in de carnavalssferen komen en hierbij zijn? Zoeken jullie nog passend vervoer om de gehele groep in één keer in Tilburg te krijgen? Denk dan eens aan het huren van een goedkope bus. Als je een minibus, touringcar of zelfs dubbeldekker huurt, dan hoeft er tijdens het carnavalsgebruis niemand “de bob” te spelen en worden jullie toch allemaal veilig vervoerd!

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

De Kroegendwèèltocht tijdens carnaval in Tilburg

Het officiële carnavalsweekend opent op vrijdag traditioneel met de Kroegendwèèltocht. Hossend en zingend van de ene naar de andere kroeg! Dit gaat gepaard met de nodige alcoholische versnaperingen en vervoer vooraf regelen is gewenst. Taxi’s rijden af en aan maar hebben vaak weinig tijd om grote groepen feestgangers naar huis te brengen. Het regelen van bus vervoer is perfect voor deze gelegenheid! Ga jij met een grote groep vrienden of de gehele carnavalsclub naar de Kroegendwèèltocht in Tilburg? Vul het offerteformulier op ikwileengoedkopebushuren.nl in en wij zorgen voor passend vervoer ongeacht het aantal personen.

Huur een partybus en laat je in stijl naar de carnaval in Tilburg vervoeren

Wil je nog een extra slinger geven aan het vervoer naar Tilburg tijdens carnaval? Huur dan een partybus! Deze speciale touringcar is uitgevoerd met een goede muziekinstallatie, discolichten en koude dranken. Het indrinken, hossen en feesten kan dan tijdens de heenreis al beginnen. Ga je op zaterdag carnaval vieren in de grootste kroeg van Tilburg, de Fist@Heuvel of lopen jullie met z’n alle mee in d’n Opstoet op zondag? Huur een partybus en laat je in stijl vervoeren!

Carnaval Tilburg van vrijdag tot dinsdag!

Welke dag je ook carnaval wilt gaan vieren in Tilburg ofwel Kruikenstad, ikwileengoedkopebushuren.nl helpt je aan vervoer. Van vrijdag na de Kroegendwèèltocht tot het laatste halfuurtje op de dinsdag, wanneer de Prins de sleutel weer afgeeft aan de burgemeester en hij klokslag 12 uur de Kruikezeiker van zijn sokkel tilt. Zorg dat je bus vervoer geregeld is zodat jij en jouw vrienden zorgeloos van de carnaval in Tilburg kunnen genieten!

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: