Bus huren Carnaval Eindhoven?


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus offerte Carnaval Eindhoven

Bus offerte Carnaval Eindhoven

In Eindhoven wordt carnaval groots gevierd. De stad heet in deze periode Lampengat en het feesten start al geruim een week voorafgaand aan het carnavalsweekend. Op vrijdag start het Slaatjesbal en op zaterdag wordt de nieuwe Prins Carnaval voorgesteld en neemt hij de scepter over van de burgemeester. Natuurlijk wordt deze feestelijke ceremonie afgesloten met de prinsenreceptie. Gaan jullie dit jaar carnaval vieren in Eindhoven of in de provincie Noord-Brabant? Willen jullie met z’n allen in één keer vervoerd worden naar de plek waar het feestgebruis losbarst? Of willen jullie na een gezellige carnavalsavond met de nodige alcoholische drankjes weer veilig thuis gebracht worden? Maak dan gebruik van goedkoop bus vervoer.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Ook tijdens de “drie uurkes vurraf” staat er busvervoer voor jullie klaar

De “Drie Uurkes Vurraf” georganiseerd door Omroep Brabant, is een feestje dat je niet mag missen, leuke bekende artiesten zorgen voor wat extra sfeer! Willen jullie daarna veilig naar huis gebracht worden met de hele carnavalsvereniging of vriendengroep? Reserveer dan vurraf een bus vervoer!

Een bus huren om carnaval te vieren in Eindhoven

Misschien denk je dat een touringcar huren om carnaval te gaan vieren in Eindhoven niet te betalen is. Toch zal de prijs je enorm meevallen. Wij bij ikwileengoedkopebushuren.nl kunnen namelijk verschillende type bussen inzetten om jullie gezelschap naar het carnavalsfeest te brengen. Zo hebben we busjes voor kleinere gezelschappen de zogeheten minibus en midibus. We hebben de gewone touringcar maar ook de partybus voor 44 tot 66 personen en zelfs de dubbeldekker voor echt grote gezelschappen. Het maakt dus niet uit met hoeveel personen jullie zijn er is altijd een passende bus te huur. Het bedrag van de huur van zo’n bus kun je door het aantal personen delen wat meerijdt. Je komt dan tot de conclusie dat het huren van een bus vele malen goedkoper is dan het gebruik van meerdere taxi’s om iedereen te kunnen vervoeren.

Geen Bob met carnaval in Eindhoven

Tijdens de Vrijgezellenavond en de Boerenbruiloft die in Eindhoven op de maandag plaatsvindt is het lastig om nuchter te blijven. Stel dus maar geen Bob aan en regel gewoon een goedkope bus om jullie gezellig samen naar huis te laten brengen. Dit geldt trouwens ook voor de dinsdag wanneer je in je beste carnavalsoutfit naar de Pekske Pronken moet! Ikwileengoedkopebushuren.nl rijdt de hele carnavalsperiode naar Eindhoven. Vul het offerteaanvraagformulier op onze website zo nauwkeurig mogelijk in en wij zorgen voor perfect passend bus vervoer voor een scherpe prijs!

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: