Bus offerte Carnaval Den Bosch!


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren voor Carnaval Den Bosch

Bus huren voor Carnaval Den Bosch

Wanneer op de elfde van de elfde de Prins Carnaval is gekozen en het Kwèkfestijn plaatsvindt, kan het feest beginnen! Kostuums worden bedacht en gemaakt, de praalwagens worden gebouwd en de voorpret is in volle gang. Den Bosch maakt zich klaar voor weer een geweldig carnavalsfeest. Ga jij dit jaar samen met je vrienden of de carnavalsvereniging, carnaval vieren in Den Bosch ofwel Oeteldonk? Regel dan gezamenlijk bus vervoer! Gezellig met z’n allen in een goedkope bus jezelf laten vervoeren richting het carnavalsfeest in Den Bosch, beter kan niet toch?! De voorpret kan dan onderweg al starten, zeker als je kiest voor een partybus! Een partybus is uitgevoerd met een fijne muziekinstallatie, discoverlichting en gekoelde drankjes! Onderweg in de bus kun je alvast een polonaise lopen en wat opwarmen terwijl de carnaval hits uit de speakers galmen.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met de partybus naar de carnavalsoptocht in Den Bosch!

Ga je met de carnavalsvereniging naar Den Bosch om daar mee te lopen in de optocht op maandag? Dan is het vervoer ernaar toe met een touringcar die omgebouwd is als partybus, zeker geen slecht idee. Iedereen kan op één plek verzamelen of thuis opgehaald worden. Na afloop van de carnavalsoptocht en het nuttigen van de nodige alcoholische dranken, worden jullie moe maar voldaan weer veilig naar huis gebracht.

Vervoer naar Den Bosch met carnaval

Zeker tijdens de carnaval is het lastig om een taxi te vinden die je weer veilig naar huis rijdt. Daarnaast vier je carnaval meestal niet alleen en moeten ook al je vrienden en vriendinnen nog naar huis gebracht worden. Wil je na een heerlijke carnavals avond of nacht toch veilig thuiskomen en het liefst met de hele carnavalsclub tegelijk? Huur dan een goedkope bus! Misschien denk je dat dit duur is, maar als je de kosten deelt door alle meerijders dan is dit vele malen goedkoper dan losse taxi’s! We hebben verschillende maten bussen te huur. Van minibus tot dubbeldekker! Dus of we nu een gehele carnavalsvereniging van ruim 80 man hossend moeten vervoeren of alleen de Prins Amadeiro, zijn Adjudant en ’t Gevollug, ikwileengoedkopebushuren.nl heeft passend vervoer. Vul het offerteaanvraagformulier zo uitgebreid mogelijk in en wij nemen spoedig contact met je op.

De nacht veur Carnaval, de opening van het Amadeirohuis of het bijwonen van de stapsteen

Tijdens de carnaval moet je in Den Bosch wezen! Of je nu naar de nacht veur carnaval wil, de opening van het Amadeirohuis moet bijwonen of naar de Prins Carnaval wil zwaaien tijdens het uitstappen op Centroal op perron 1 voor de Stapsteen, wij brengen je erheen!

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: