Touringcar huren Lowlands festival Biddinghuizen


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren Lowlands festival Biddinghuizen

Bus huren Lowlands festival Biddinghuizen

In 1967 werd in Utrecht één van de eerste popfestivals georganiseerd en dat heette A flight to Lowlands Paradise. In 1968 kwam hierop een vervolg. In 1993 wordt dit popfestival nieuw leven ingeblazen met het driedaagse Lowlands Festival ‘A Campingflight to Lowlands Paradise’ dat jaarlijks wordt gehouden op het evenemententerrein Walibi Holland te Biddinghuizen in Flevoland. Op het Lowlands Festival draait niet alles om muziek maar om amusement. Zo vind je op het terrein ook literatuur, wetenschap, film, cabaret, ballet, straattheater en beeldende kunst. Er zijn wel twaalf podia waar meer dan 250 acts optreden. Er zijn zeven campings die alle dagen vol geboekt zijn.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Heb jij een festivalticket voor Lowlands?

Heb je al een festivalticket voor Lowlands dan ben je misschien nog op zoek naar passend vervoer. Vraag dan eens vrijblijvend een bus offerte aan via de website ikwileengoedkopebushuren.nl. Het huren van een bus in heel veel gevallen goedkoper dan reizen met openbaar vervoer. Het is in elk geval een stuk comfortabeler! Wanneer je met meerdere personen naar Lowlands gaat en je huurt een bus of touringcar met chauffeur, dan wordt je opgehaald en naar het Lowlands festival gebracht. Wanneer het Lowlands festival afgelopen is wordt je op de afgesproken plaats en de afgesproken tijd weer met zijn allen opgehaald. Niks geen gesleep met campingspullen in het openbaar vervoer. Alle bagage past netjes onder in het bagageruim van jullie touringcar. Jullie reizen als echte VIP’s. Is de groep niet zo groot dan kun je ook een minibus of een midibus met chauffeur huren.

Naar Lowlands met een partybus

Lowlands is een feestje en hoe start je een feestje beter dan met een partybus?
Je kunt heel eenvoudig meerdere bus offertes tegelijk aanvragen via de website van ikwileengoedkopebushuren.nl. Je vult op deze website het aantal personen in en geeft jullie wensen door zoals bijvoorbeeld de muziek die je wilt horen. Geef aan wanneer jullie de bus nodig hebben en wanneer de bus met chauffeur jullie weer op moet halen. Geef ook aan of er één of meerdere opstap plaatsen of uitstap plaatsen moeten zijn. Je ontvangt hiervan van meerdere bus maatschappijen een offerte. Je krijgt echter alléén van die bus maatschappijen een offerte die aan de meeste van jullie wensen kunnen voldoen. Vergelijk de offertes en kies die bus maatschappij die het beste bij jullie past. Ga je met een kleinere groep, dan kun je ook kiezen voor een kleinere bus met chauffeur.

Samen met vriendinnen naar Lowlands? Huur een bus!

Als je met een groep vriendinnen naar Lowlands overweeg dan eens om samen met een bus met chauffeur te gaan. De bus met chauffeur haalt jullie thuis op, en ja, er is genoeg bagageruimte in zo’n bus! Jullie worden door de bus met chauffeur afgezet op het Lowlands terrein. Je spreekt zelf af wanneer de bus met chauffeur jullie weer moet ophalen, en waar hij jullie moet ophalen. Hij staat dan netjes op jullie te wachten en brengt jullie weer veilig thuis. Vraag eens vrijblijvend een bus offerte aan via de website van ikwileengoedkopebushuren.nl. Je ontvangt dan van meerdere bus verhuur bedrijven een offerte. Vergelijk deze offertes met elkaar en als er één offerte bijzit die voldoet aan jullie wensen, dan kun je zelf met deze bus maatschappij afspraken maken.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: