Bus offerte concertvervoer AFAS Live Amsterdam


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Concertvervoer AFAS Live Amsterdam

Concertvervoer AFAS Live Amsterdam

In AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) worden bijna uitsluitend concerten gegeven. AFAS Live is gelegen Amsterdam Zuidoost vlakbij de Johan Cruijff Arena, de Ziggo Dome en het station Amsterdam Bijlmer. De Black Box is een zaal van 3000 m2 en is toegankelijk voor ongeveer 6000 personen. De Isla Talent Stage is toegankelijk voor ongeveer 700 personen en hier wordt over het algemeen de afthershows gegeven. De hal is in 2001 geopend en werd door Heineken gesponsord tot 2017. Vanaf die tijd is de sponsor AFAS. Artiesten die hier hebben opgetreden zijn onder andere: Bruno Mars, Radiohead en Arcade Fire. Er vinden ook jaarlijkse evenementen plaats zoals kinderen voor kinderen en het Gouden Televizier Ring gala. Regelmatig vinden er grote dancefeesten plaats zoals Amsterdam Dance Event en X-Qlusive. Er volgen nog optredens van Danny Vera, Ronnie Flex, Davina Michelle, Snelle en Status Quo.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Ga je naar AFAS Live en ben je nog op zoek naar concertvervoer?

Heb je tickets voor één van de concerten die plaats vinden in AFAS Live en heb je nog geen vervoer? Ga je met een groep? Dan is huren van een bus misschien iets voor jullie! Via de website ikwileengoedkopebushuren.nl kun je snel een eenvoudig in een keer meerdere bus offertes aanvragen. Zo kun je voor een kleine groep mensen een minibus of midibus offerte aanvragen. Maar ga je met meer mensen dan kun je ook een bus offerte aanvragen voor een partybus of een touringcar. Geef eenvoudig voor hoeveel personen je op zoek bent naar concertvervoer. Je kunt ook meerdere wensen aangeven zoals bijvoorbeeld jullie muziek keuze. Ook het nuttige van een drankje of een hapje onderweg is mogelijk. Je ontvangt alleen van die bus maatschappijen een busofferte die kunnen voldoen aan de meeste van jullie wensen.

Met vrienden of vriendinnen naar een concert in AFAS Live

In AFAS Live vinden jaarlijks vele concerten plaats. Wanneer je concertkaarten hebt voor een concert dan ben je misschien ook op zoek naar het juiste concertvervoer. Als je met meerdere vrienden of vriendinnen op stap gaat is een partybus een originele manier van concertvervoer. Alles voor een geslaagde reis naar een concert vind je in een partybus. Een karaoke installatie, de beste muziek installatie, een disco show én een koelkast voor koude drankjes. Maak van je bus reis een ongekend feestje. Zeker als je met meerdere mensen de kosten deelt ben je voordeliger uit met speciaal concertvervoer als je een bus huurt. Natuurlijk hoeft dit geen partybus te zijn. Je kunt voor een kleiner gezelschap ook een minibus of midibus huren. Wil je wat luxer worden vervoerd naar het concert in AFAS Live huur dan een luxe touringcar.

Een partybus of touringcar huren is lang niet zo duur als je denkt

Inderdaad het huren van een partybus, touringcar, minibus of midibus is niet zo duur als je denkt. Je kunt eenvoudig meerdere bus offertes aanvragen via de website ikwileengoedkopebushuren.nl. Op de website geef je aan voor hoeveel personen je op zoek bent naar bijvoorbeeld concertvervoer. Heb je speciale wensen dan kun je die hier ook aangeven. Als er iemand slecht ter been is geef dat dan door. Zo kunnen de diverse bus verhuur maatschappijen hun offerte aanpassen aan jouw wensen. Je ontvangt van meerdere bus verhuur maatschappijen een bus offerte. Het enige dat jij nog moet doen is deze offertes met elkaar vergelijken en jouw keuze maken. Het is de bedoeling dat je zelf contact opneemt met de aanbieder die aan jouw wensen voldoet en hier ook zelf alle afspraken mee maakt.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: