Touringcar huren Dutch Valley Festival Velsen


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren Dutch Valley Festival Velsen

Bus huren Dutch Valley Festival Velsen

In het recreatiegebied van Spaarnwoude in Velzen-zuid, Noord Holland vind sinds 2010 het Dutch Valley festival plaats. Op het Dutch Valley festival komen uitsluitend artiesten van Nederlandse afkomst. Er vinden ongeveer 120 optredens plaats die zijn verdeeld over een tiental tenten en twee openlucht podia. Dutch Valley is de grootste Nederlandse muzikale kermis van Nederland. Bezoekers van alle leeftijden zijn welkom en kunnen zich vermaken met pop, rock, hiphop, disco, soul en Nederlandstalige muziek. Voor kinderen geldt een aparte entree prijs. Artiesten die hier optreden zijn onder andere; Anouk, Tino Martin, Snollebollekes, Broederliefde, André Hazes en Emma Heesters.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met een groep naar Dutch Valley? Huur een bus voor comfortabel vervoer!

Als je met een groep naar een festival gaat is het fijn als je met zijn allen aankomt én ook weer samen kunt vertrekken. Heb je festivaltickets voor Dutch Valley en ga je met een groep, huur dan een bus of touringcar. Samen uit en samen thuis is toch veel gezelliger! Je kunt een minibus, midibus, touringcar, partybus of zelfs een dubbeldekker huren mét chauffeur. Zo kun je met elk gezelschap comfortabel reizen. In de meeste busjes of bussen kun je zelf aangeven welke muziek je wilt horen. In een touringcar kun je ook warme of koude dranken bestellen. De partybus is voor elk feest compleet ingericht met een muziek installatie en alles wat jullie onderweg willen hebben. Vraag eenvoudig een bus offerte aan op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl. Zo kun je comfortabel reizen met de hele groep!

Dames opgelet! Wil je samen uit- en thuis komen? Huur een bus!

Natuurlijk geld dit niet alléén voor dames maar voor elke groep. Het je festivaltickets voor een bezoek aan Dutch Valley? Hoe leuk zou het dan zijn om samen met een bus te reizen? Een bus huren is lang niet zo duur als je denkt. Al helemaal niet als je samen de kosten deelt. Het grote voordeel van het huren van een minibus of midibus met chauffeur is dat je zowel de heen reis als de terug reis wordt gereden door een ervaren chauffeur. Je wordt opgehaald bij jou voor de deur en afgezet op het Dutch Valley festivalterrein. Je spreekt een plaats en tijdstip af met de chauffeur waar hij jullie ophaalt. Je hoeft niet midden in de nacht over straat te lopen om bij het openbaar vervoer te komen. Vraag eenvoudig een bus offerte aan op ikwileengodkopebushuren.nl

Met het hele gezin of de hele familie naar Dutch Valley in de bus

Ga je met je hele gezin of de hele familie naar Dutch Valley dan is het huren van een bus een verstandige keuze. Zo hoef je niet met de auto naar een parkeerplaats te zoeken. Vriendjes en vriendinnetjes kunnen makkelijk mee. Je hoeft je over het vervoer heen én terug geen zorgen te maken. Misschien gaan er meerdere mensen uit jouw buurt naar Dutch Valley, huur dan een touringcar dan kunnen zij ook mee rijden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd en hoe goedkoper de reis. Huur een partybus en maak een feestje van de reis op en neer. Kijk eens op de website van ikwileengoekopebushuren.nl en vraag vrijblijvend een bus offerte aan. Geef eenvoudig je wensen door en je ontvangt (alleen) van die bus aanbieders een offerte die kunnen voldoen aan jou of jullie wensen.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: