Trouwbus huren voor je bruilofsgasten?


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Trouwbus huren

Trouwbus huren

Als je op zoek bent naar een bus waar je tijdens jullie trouwdag alle gasten mee kunt vervoeren, dan is een witte klassieke trouwbus het ideale busvervoer.Een trouwbus huren doe je eenvoudig bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Je bent dan verzekerd van kwalitatief goede service, een mooie bus en de beste prijs. Het huren van een trouwbus is zeer praktisch. Je kunt namelijk maar liefst ruim 60 personen tegelijk vervoeren. Mocht dat niet voldoende zijn en heb je meer gasten op je bruilofti die je wilt vervoeren, dan kun je altijd vragen om een tweede trouwbus.

Diverse trouwbussen te huur

Bij een trouwbus geldt hetzelfde als bij een trouwauto. Je hebt meerdere mogelijkheden. Natuurlijk zou je kunnen kiezen voor een witte klassieke trouwbus. Maar er zijn ook hele mooie trouwbussen in bijvoorbeeld de kleuren rood of blauw. Geef in het offerteaanvraagformulier op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl je wensen aan en wij verzorgen de perfecte trouwbus voor jullie. Er zijn ook kleinere bussen die zeer geschikt zijn om gasten voor een bruiloft te vervoeren, geef daarom ook het aantal personen aan die jullie willen laten vervoeren tijdens de mooiste dag van jullie leven.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Een klassieke trouwbus huren

De prachtige witte, blauwe of rode klassieke Engelse dubbeldekker bus is een opvallend vervoersmiddel waar je zeker leuke reacties op krijgt. De trouwbussen hebben een jaren zestig uitstraling maar zijn van alle gemakken voorzien. Het is natuurlijk mogelijk om de bus aan de binnenzijde te versieren met ballonnen, slingers en andere decoratie, zodat het ook echt jullie bus wordt. Gemeentehuizen en kerken hebben vaak weinig parkeergelegenheid. Als jullie kiezen om al jullie gasten met de trouwbus te vervoeren dan is het parkeerprobleem niet meer aan de orde. De chauffeur zet de gasten dicht bij de deur af en wacht totdat de ceremonie voorbij is. Zodra iedereen weer is ingestapt kan de tocht naar de volgende locatie beginnen terwijl jullie gasten nog even gezellig na kletsen over de trouwerij.

Ook de partybus is geschikt als trouwbus

Willen jullie alle gasten die uitgenodigd waren op jullie trouwdag alvast in de stemming brengen voor het komende spetterende feest waarmee jullie de verbintenis gaan vieren? Dan is een partybus wellicht een zeer geschikte manier van busvervoer. De partybus is uitgerust met een goede geluidsinstallatie en laserlichten. Er zijn ook gekoelde drankjes aan boord en eventueel wat te eten of andere versnaperingen zijn vooraf te regelen. De partybus is geschikt voor ruim 40 personen.

Huur een trouwbus bij Ikwileengoedkopebushuren.nl

Je kunt bij ikwileengoedkopebushuren.nl terecht voor allerlei bussen en dus ook trouwbussen. Wil je een mooie, originele trouwbus huren, vul dan het offerteaanvraagformulier zo compleet mogelijk in en wij zoeken het beste trouwvervoer voor je uit. Of je nu een trouwbus in Amsterdam nodig hebt of een trouwbus in Groningen wil huren, het is allemaal mogelijk bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Wij houden met al jullie wensen die zijn aangegeven in het formulier zoveel mogelijk rekening. Dus laat gerust weten waar jullie precies naar op zoek zijn voor jullie bruiloft. Je ontvangt van ons daarna zo spoedig mogelijk een vrijblijvende, zo goedkoop mogelijke offerte. Je kunt bij ons een prachtigste trouwbus huren voor de beste prijs.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: