Bus offerte concertvervoer Ahoy Rotterdam


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Concertvervoer Ahoy Rotterdam

Concertvervoer Ahoy Rotterdam

Ahoy, later Ahoy Rotterdam, nu Rotterdam Ahoy, is één van de grootste evenementenhallen van Nederland. In Rotterdam Ahoy vinden beurzen, concerten, congressen, vergaderingen en (sport) evenementen plaats. In 1968 begon de bouw van Rotterdam Ahoy. Er waren toen drie tentoonstellingshallen en een sporthal met daarin een vaste wielerbaan. In 1988 is Rotterdam Ahoy gerenoveerd waarbij de wielerbaan ook is verwijderd. In 1997 is Rotterdam Ahoy verbouwd én uitgebreid. Het hele complex bestaat nu uit zes beurs- & evenementen hallen. Daarnaast is er de Ahoy Arena die zeer geschikt is voor optredens van artiesten en sporters. Bij grote evenementen zoals het :North Sea Jazz Festival zijn alle hallen in gebruik. Jaarlijks terugkerende evenementen zijn onder andere Vrienden van Amstel Live, North Sea Jazz Festival, Jeugd vakantieland, Waylon, André Hazes, het wielerfestijn Wooning zesdaagse, het kerstcircus, Night of the Proms en de nacht van Oranje.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Het perfecte concertvervoer voor elk concert in Rotterdam Ahoy

Heb je tickets voor het concert van Waylon in Rotterdam Ahoy en ben je op zoek naar perfect concertvervoer, huur een partybus of touringcar met chauffeur. Ga je met een kleine groep vrienden of vriendinnen naar het concert van Waylon dan kun je ook een minibus of midibus met chauffeur huren. Je wordt thuis opgehaald en door de chauffeur netjes voor Rotterdam Ahoy afgezet. Je spreekt met de chauffeur af hoe laat je weer wilt worden opgehaald en dan staat jullie minibus, midibus, partybus of touringcar op de afgesproken plaats op jullie te wachten. Je wordt door de chauffeur weer netjes thuisgebracht. Wil je onderweg muziek luisteren, geef dan vooraf aan welke muziek je wilt horen. Je kunt ook eigen muziek meebrengen. Spreek dit af met de bus verhuur maatschappij. Vraag vrijblijvend een bus offerte aan via de website van ikwileengoedkopebushuren.nl.

Met vrienden naar André Hazes in Rotterdam Ahoy met special concertvervoer

Huur eens een partybus als je met meerdere personen van plan bent om naar het concert van André Hazes in Rotterdam Ahoy gaat. Vanaf het moment dat je instapt begint het feest. In de partybus is namelijk alles aanwezig voor een mooi feestje zoals de beste muziek met eventueel een karaoke set, een lasershow en disco verlichting. Er is een koelkast aanwezig voor gekoelde drankjes. Vaak is het ook mogelijk om je eigen muziek te draaien via Bluetooth en Spotify. Het huren van een partybus is echt niet zo duur als je denkt en al helemaal niet als je de kosten deelt met meerdere personen. Je kunt op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl vrijblijvend een bus offerte aanvragen. Geef aan welke wensen jullie hebben en ontvang van meerdere bus verhuurmaatschappijen een bus offerte. Vergelijk deze en maak zelf verdere afspraken!

Concertvervoer naar Rotterdam Ahoy voor iedereen

Voor elk gezelschap en vanuit elke plaats in Nederland kun je via de website ikwileengoedkopebushuren.nl een bus huren. Het maakt werkelijk niet uit of je met 6 of 600 personen bent. Je kunt via deze website bus offertes aanvragen voor een minibus, midibus, partybus, luxe touringcar of dubbeldekker. Geef eenvoudig aan met hoeveel personen je wilt reizen, waar jullie moeten worden opgehaald en op welke dag en tijd. Je ontvangt dan van meerdere bus verhuur bedrijven een bus offerte. Deze bus offertes kun je dan op een eenvoudige manier met elkaar vergelijken en met de juiste aanbieder kun je zelf alle afspraken maken!

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: