Bus huren popfestival Pinkpop Landgraaf


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren popfestival Pinkpop Landgraaf

Bus huren popfestival Pinkpop Landgraaf

PINKPOP is Nederlands bekendste én tevens ook oudste popfestival. In 1970 vond (op Pinkstermaandag) Pinkpop voor het eerst plaats in Geleen. De naam Pinkpop is ontstaan omdat het festival werd georganiseerd met Pinksteren. Het festival is van een eendaags festival uitgegroeid tot het grootste meerdaagse festival in Nederland en wordt inmiddels gehouden in Landgraaf. Vanaf 1976 is er ook een heuse festival camping op het terrein waar Pinkpop wordt gehouden.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Het Pinkpop festival vindt plaats op het evenementen terrein Megaland in Landgraaf. Het terrein heeft een oppervlakte van 27 hectare.(bijna 75 voetbalvelden groot!). Dit driedaagse festival met inmiddels vijf podia voor heel veel grote artiesten trekt inmiddels meer dan 60.000 bezoekers per dag. Hiervan verblijven ongeveer 30.000 op de campings rondom het festival terrein. Dit houdt in dat zich op de wegen naar Landgraaf zeker files bevinden.

Naar Pinkpop met je vrienden?

Ben je van plan naar Pinkpop te gaan met vrienden? Ga je dan met de auto of met meerdere auto’s? Dan moet je niet alleen rekening houden met files maar ook met parkeerkosten en grote loopafstanden van de parkeerplaats naar het Pinkpop festival. Ga je met het Openbaar Vervoer dan moet je overstappen op pendelbussen om op het Pinkpop festival terrein te komen. Ondertussen moet je dan ook nog in de gaten houden dat de groep niet uit elkaar valt. Wat dacht je ervan om samen met je vrienden per bus of luxe touringcar te reizen naar het Pinkpop festival. Comfortabel en onbezorgd terwijl je onderweg al geniet van jullie muziek, een drankje én een hapje. Op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl kun je eenvoudig én vrijblijvend een bus offerte aanvragen.

Een bus huren om met vrienden naar Pinkpop te gaan is een uitstekend idee!

Inderdaad, een bus huren om met vrienden naar Pinkpop te gaan is een uitstekend
idee. Niet alleen omdat je dan lekker comfortabel wordt vervoerd maar ook omdat
het helemaal niet zo duur is als menigeen denkt. Kijk eens op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl en je zult zien dat er heel veel mogelijkheden zijn. Zo kun je een midibus, een minibus, een touringcar, een bus met chauffeur of zelf een dubbeldekker huren. Vraag vrijblijvend een bus offerte aan en vergelijk eenvoudig de prijzen.

Comfortabel en zorgeloos naar Pinkpop? Huur een bus!

Of je nu met vier of vijf personen op stap gaat of met je klas, de school of het voetbalteam, je kunt altijd een bus huren via de website van ikwileengoedkopebushuren.nl. Ook voor het bezoek aan Pinkpop is het een verstandige keuze. Zo ga je in elk geval comfortabel op stap. Huur een bus met chauffeur en niemand hoeft de Bob te zijn. Zo kan iedereen van begin tot eind zorgeloos genieten van de reis naar het festival terrein. Spreek een plaats en tijd af met de chauffeur waar hij jullie moet ophalen én de bus of touringcar staat voor jullie klaar bij vertrek. Vraag vandaag nog vrijblijvend een bus offerte aan op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl en je zult zien dat de kosten hiervan enorm meevallen!

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: