Touringcar huren Rotterdam voor vervoer naar een evenement

Touringcar huren Rotterdam voor vervoer naar een evenement

Gepubliceerd op: 2020-04-29

Op ikwileengoedkopebushuren.nl vraag je eenvoudig offertes op voor het huren van een touringcar naar Rotterdam. Vul het bus offerte aanvraagformulier één keer in en ontvang per e-mail meerdere aanbiedingen. Kies zelf de busmaatschappij uit die het beste past bij het vervoer dat jij nodig hebt.

Een touringcar huren naar het Zomercarnaval in Rotterdam

Lopen jullie mee in de optocht van het Zomercarnaval in Rotterdam of reizen jullie af naar Rotterdam als toeschouwers of feestgangers? Een touringcar huren Rotterdam is een slimme beslissing als je naar zo’n druk evenement gaat. De hele groep wordt in één keer afgezet op de plaats van bestemming en na afloop van een mooi feest ook weer opgehaald. Bovendien is het huren van een touringcar vele malen goedkoper dan het regelen van meerdere taxi’s en zeker zo gezellig. De zomercarnaval Rotterdam vindt plaats in juli en er lopen maar liefst 2000 carnavalisten mee in de parade. Deze unieke traditie bestaat uit zeven onderdelen die je niet mag missen, namelijk: Queen Election, Warming-Up, Battle of Drums, Mercado, Straatparade, Podium programmering en Prijsuitreiking. Geniet met volle teugen en maak je niet druk om het vervoer terug naar huis, huur een touringcar Rotterdam.

Vervoer voor de hele groep naar het North Sea Jazz Festival

Ieder jaar tijdens het North Sea Jazz Festival treden er ruim 150 artiesten op. Er zijn 15 podia. Dit festival is het grootste indoor jazzfestival ter wereld! En als muziekliefhebber mag je dit absoluut niet missen. Gaan jullie met de vereniging, de vriendengroep of misschien wel met alle collega’s naar het North Sea Jazz Festival in Ahoy Rotterdam? Een touringcar huren Rotterdam is dan een goed idee. Start met feesten bij het instappen op de heenweg en rust op de terugweg heerlijk uit in bus terwijl jullie weer veilig naar huis worden gebracht. Het North Sea Jazz vindt plaats in het tweede weekend van juli en is jaarlijks goed voor ruim 75.000 bezoekers!

Doen jullie als sportvereniging mee aan de Marathon Rotterdam huur een touringcar!

In totaal worden er tijdens het marathonweekend van de Marathon Rotterdam maar liefst 46.000 lopers verwacht. De start van deze zeer bekende marathon vindt plaats aan de voet van de Erasmusbrug. Gaan jullie als sportvereniging de marathon lopen? Dan is het verstandig om gezamenlijk vervoer te regelen in verband met de drukte. Een touringcar huren Rotterdam is dan een goede oplossing. De touringcar brengt jullie zo dicht mogelijk bij de start van de Marathon Rotterdam en op een afgesproken plek en tijdstip staat deze ook weer op jullie te wachten voor de terugweg. Alle deelnemers aan deze Marathon nemen maar liefst 1 miljoen supporters mee, je snapt dat een parkeerplaats zoeken of gebruik maken van het openbaar vervoer niet meevalt.

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?