Touringcar offerte Zuid-Holland


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Touringcar huren Zuid-Holland

Touringcar huren Zuid-Holland

Een touringcar huren om met een leuk gezelschap naar de Hoofdstad van Zuid Holland te gaan. Oh, oh, Den Haag, mooie stad achter de duinen. De Schilderswijk, de Lange Poten en het Plein… Wie kent de ode aan Den Haag van Harry Jekkers niet? Ontdek zelf waarom Jekkers zo lyrisch was over deze stad die alles heeft voor een leuke stedentrip. Een stedentrip met een touringcar huren Zuid Holland brengt je naar de winkels, musea, groene parken en natuurlijk de regeringsgebouwen. Dit alles ken je vast van de TV. Ben je met een grotere groep? Dan kun je ook een dubbeldekker bus huren voor Zuid Holland om naar de stranden van Kijkduin en Scheveningen te gaan.  Na een bus trip kun je lekker uitwaaien op de mooie stranden. Ook voor het vervoer naar een congres bijvoorbeeld met de hele afdeling is een dubbeldekker huren de oplossing!

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met een midibus naar Zoetermeer

Wat ook een leuke tip is om bv samen met je buurtvereniging een midibus huren Zuid Holland  naar Bubble Ball, karten, sumoworstelen of laser gamen in Gamecity in Zoetermeer te gaan.  Wat een lol samen en voor iedereen wat te doen. In deze midibus kun je met 45 personen gezellig bij elkaar zitten. Of een kinderfeest en dan met een minibus Zuid Holland naar Rijswijk.  In deze minibus is er plaats voor ongeveer 13 personen. Weet je wat je daar kunt doen. Smijten met verf. Dat is toch tof. Drievliet op de grens van Rijswijk/den Haag of  Duinrell in Wassenaar kent iedereen maar in Papendrecht zit een streeknatuurcentrum. Hier kun je ook weer een gezellige dag van maken en zeker met een kleine touringcar huren Zuid Holland. Zowel met een minibus, midibus of kleine touringcar wordt je veilig afgezet op de plaats van jullie bestemming.

De chauffeur is de gastheer

Een rolstoeltouringcar huren in of naar Zuid Holland wordt door vele verzorgingshuizen, reisbureaus, scholen met rolstoelgebruikers en revalidatiecentra gedaan. Deze mensen willen graag in een rolstoel vervoert worden. Voor een gezellig en ontspannen dagje uit, een meerdaagse vakantie of bijvoorbeeld voor breng- en haalritten naar evenementen, concerten, theater. Jullie chauffeur is jullie gastheer of gastvrouw. Hij of zij is verantwoordelijk voor het verloop van de dag, rit of reis. Haalt kaarten bij de kassa, zorgt dat het gezelschap op tijd bij het restaurant is. Noem maar op. Huur je vaker een rolstoeltouringcar dan mag je je voorkeur altijd aan de chauffeur doorgeven. Jullie chauffeur heeft de opleiding Rolstoelvervoer gehad. Dat merk je aan de aangepaste rijstijl. De chauffeur rijdt rustig, langzaam over drempels en door bochten, en zal niet abrupt remmen indien niet noodzakelijk. De opleiding besteedt veel aandacht aan veiligheid en de bejegening van zijn passagiers. Super fijn dat ook deze mensen een heerlijke zorgeloze dag hebben naar bijvoorbeeld de Bloeiende Keukenhof in Lisse.

Thema met Amerikaanse schoolbus

Het vervoer van jullie familie en vrienden naar de trouw locatie kan verzorgd worden door een klassieke bus in te zetten. De genodigden hoeven niet te zoeken naar een parkeerplaats en de daaraan verbonden torenhoge parkeerkosten en iedereen komt tegelijk op de trouw locatie aan. Het is een onvergetelijke gebeurtenis voor de Bruid en Bruidegom. Een trouwauto huren Zuid Holland is een goed idee, je brengt de genodigden al feestend naar de locatie. Heb je een thema met je bruiloft? Dan kan een Amerikaanse Schoolbus huren Zuid Holland een leuk idee zijn. Maak samen met familie, vrienden, getuigen en bruidsmeisjes er een sprankelde dag van om nooit te vergeten.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: