Huur een goedkope rolstoeltouringcar!


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Rolstoel touringcar huren

Rolstoel touringcar huren

Een touringcar is voor grote groepen het ideale vervoersmiddel. Bij Ikwileengoedkopebushuren.nl kun je een groot aantal verschillende touringcars huren. In dit assortiment vind je ook de rolstoeltouringcar. Deze touringcar is uitermate geschikt voor het vervoer van mensen die minder validen zijn of in een rolstoel zitten. Deze rolstoeltouringcars hebben namelijk een lage instap en een hydraulische lift.

Rolstoeltouringcar huren voor dagtochten

Willen jullie een dagje uit met het verzorgingshuis of de woongroep? En willen jullie iedereen meenemen, ook de mensen die afhankelijk zijn van hun rolstoel? Huur dan een rolstoelbus en ga gezellig met z’n allen op pad. De chauffeur brengt jullie naar iedere gewenste plek door heel Nederland en zelf naar het buitenland als jullie dat wensen. De rolstoeltouringcars zijn uitgerust met allerlei luxe zodat de reis op zich al een feestje is.

Rolstoeltouringcars huren via ikwileengoedkopebushuren.nl

Het huren van een rolstoelbus is geen probleem bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Omdat wij worden bijgestaan door meerdere bus-en touringcar verhuurbedrijven, bevat het wagenpark een uitgebreid aanbod aan rolstoelbussen en touringcars in diverse maten en soorten. De bussen en touringcars die je via onze site kunt huren variëren van 16- tot 62-persoonsbussen. De bussen en touringcars voldoen aan alle veiligheidseisen en de chauffeurs zijn ervaren en in het bezit van alle benodigde papieren.

Aanvragen offertes voor Rolstoel Touringcar- en bussen

Wil je op stap met één of meerdere mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel of die minder valide zijn, denk dan eens aan een uitstapje met een bus of touringcar. Ook voor het vervoer van mindervaliden en rolstoelgebruikers kun je offertes van meerdere bedrijven tegelijkertijd aanvragen via de website ikwileengodkopebushuren.nl. Dit scheelt veel gezoek op het internet. Binnen 24 uur ontvang je de offertes in je mailbox. Vergelijk de aanbieders en neem contact op met het verhuurbedrijf van je eigen keuze. Hiermee maak je verder alle afspraken. De bij ons aangesloten bus en touringcar bedrijven halen personen op waar je maar wil, bijvoorbeeld bij verzorgingshuizen en dagverblijven. Geef op onze website zoveel mogelijk wensen door en wij zorgen ervoor dat alleen die bedrijven een offerte sturen die daadwerkelijk kunnen voldoen aan deze wensen.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Welke opties zijn er voor mindervaliden en rolstoelgebruikers?

Rolstoelvriendelijke bus of touringcar huren

Voor mindervaliden en rolstoelgebruikers zijn er bussen én touringcars met een verlaagde instap of een speciale lift. Deze lift is geïntegreerd in het gangpad en de hef en daalbeweging gaat dus direct in- en uit de bus. De lift wordt bediend door de chauffeur van de bus! Deze lift zorgt ervoor dat de passagier inclusief rolstoel veilig in- en uit de bus wordt gebracht. De rolstoel wordt in de bus vastgezet door middel van een speciaal vastzet systeem. De passagier in de rolstoel wordt hierdoor niet alleen veilig in- en uit de bus geholpen maar zit in de bus- of touringcar dus ook altijd veilig.

Het aantal plaatsen in een bus- touringcar voor mindervalidengebruik

Wanneer er in het gezelschap dat vervoerd moet worden één persoon gebruik maakt van een rolstoel dan kunnen er maximaal 52 personen in de bus of touringcar. Wanneer er meerdere personen in een rolstoel meegaan, dan kunnen er maximaal 32 personen mee terwijl er 8 rolstoelen vervoerd kunnen worden. Een rolstoeltouringcar is de ideale oplossing wanneer je meerdere rolstoelgebruikers en hun begeleiders wilt vervoeren. Heb je dus vervoer nodig voor een dagje uit met de bewoners van een verzorgingstehuis of een zorgcentrum vraag dan vrijblijvend offertes aan bij meerdere bus en touringcarbedrijven in één keer.

Faciliteiten van een Rolstoelbus

De rolstoel bussen en touringcars kunnen beschikken over vele faciliteiten. Een aantal van deze faciliteiten hebben we op een rijtje gezet:

 • Airconditioning
 • Bagageruimte
 • CD-speler
 • DVD-speler
 • Gordels
 • Koelkast
 • Microfoon
 • TV schermen
 • Koffie of thee
 • Gekoelde dranken
 • Catering

Wanneer je gebruik wilt maken van deze faciliteiten hoef je dat alleen maar door te geven op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl en je ontvangt binnen 24 uur offertes van meerdere bus- en touringcar aanbieders die kunnen voldoen aan jouw wensen.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: