Bus offerte North Sea Jazz Festival Rotterdam


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren North Sea Jazz Festival Rotterdam

Bus huren North Sea Jazz Festival Rotterdam

Het North Sea Jazz festival wordt al vanaf 1976 gehouden. Het North Sea Jazz festival is een jaarlijks terugkerend festival in het tweede weekend van juli dat (vanaf 2006) wordt gehouden in Ahoy in Rotterdam. Inmiddels vindt je op het festival meer dan vijftien podia met meer dan 150 acts. Er komen maar liefst 25.000 bezoekers per dag.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Bereikbaarheid van het North Sea Jazz in Ahoy

Natuurlijk is Ahoy te Rotterdam goed bereikbaar met openbaar vervoer. Maar wanneer er tijdens het North Sea Jazz festival meer dan 25.000 bezoekers per dag komen, zit het openbaar vervoer wel propvol. Je kunt met je eigen auto gaan. Er zijn bij Ahoy 2000 parkeerplaatsen á € 18,- per dag. Als die vol zijn moet je elders parkeren. Voor de hoofdingang van Ahoy is ook een taxistandplaats.

Ga je naar het North Sea Jazz festival met vrienden? Huur dan een bus!

Wanneer je naar het North Sea Jazz festival gaat kun je samen vrienden ook goedkoop een bus huren. Op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl kun je eenvoudig meerdere bus offertes aanvragen. Je kunt hier makkelijk aangeven met hoeveel personen je bent. Maar ook of er personen bij zijn die minder goed ter been zijn. Je ontvangt van meerdere bedrijven geheel vrijblijvend een bus offerte. Zo kun je met je vrienden de juiste vervoerder uitzoeken. De chauffeur zet jullie af voor de ingang van Ahoy en haalt jullie na afloop op het afgesproken uur en op een vooraf afgesproken plaats, weer op.

Een minibus, midibus of touringcar huren is goedkoper dan je denkt

Wanneer je met meerdere personen van plan bent om het North Sea Jazz festival te gaan bezoeken moet je vervoer hebben. Ga je met het openbaar vervoer, dan zit de mogelijkheid erin dat je elkaar al kwijt bent nog vóór je in Ahoy bent. Ga daarom gezellig met de bus. En met de bus bedoelen we dan een minibus, een midibus of een touringcar. Ben je met heel veel personen dan kun je zelfs een dubbeldekker huren. Het maakt niet uit of je nu met vier of veertig personen naar het North Sea Jazz festival gaat. Voor elk gezelschap kun je een bus huren. Op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl kun je eenvoudig meerdere offertes aanvragen. Je kunt elke bus huren inclusief chauffeur. Dat scheelt in elk geval al de parkeerkosten.

Naar het North Sea Jazz festival begint met een feestje in de bus

Als je naar het North Sea Jazz festival in Ahoy gaat met de bus dan begint het festival al met een feestje in de bus. Wanneer je een touringcar huurt via ikwileengoedkopebushuen.nl dan kun je aangeven welke opties je graag wilt. Geef in elk geval door welke muziek je graag wilt horen tijdens je reis. Er kan gezorgd worden voor een hapje en een drankje aan boord. Het gezelschap kan op één punt instappen en op de terugweg weer uitstappen. Er kan ook worden aangegeven dat er meerdere op- en uitstapplaatsen moeten zijn. Gemak dient de mens, dus huur een bus of touringcar met chauffeur. Dan hoeft niemand te rijden en kan iedereen een drankje doen en genieten van de reis.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: