Touringcar huren koningsdag Utrecht?


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren Koningsdag Utrecht

Bus huren Koningsdag Utrecht

Natuurlijk wordt er ook in Utrecht uitbundig Koningsnacht en Koningsdag gevierd. Er worden vele feesten in het rond de stad Utrecht georganiseerd in deze periode. Feest mee op de Neude, het Janskerkhof of op Mariaplaats en geniet van de gezelligheid bij de horecagelegenheden. Om te zorgen dat jullie met de hele vriendengroep bij een leuk feest arriveren is het verstandig om goedkoop busvervoer te regelen. Natuurlijk rijden er ook taxi’s, maar vanwege de enorme drukte is het lastig om een wat grotere groep in één keer te vervoeren.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Huur een goedkope bus met chauffeur  in Utrecht tijdens Koningsnacht

Zijn jullie met een groep van acht personen, of misschien wel twintig? Huur dan een goedkope bus via ikwileengoedkopebushuren.nl. Vraag door het offerteaanvraagformulier in te vullen eenvoudig de prijs van een passend bus verhuur op. We hebben verschillende bussen zoals de mini bus, midibus of een touringcar. Er is altijd een passende bus te huur die bij jullie groep hoort. Ga samen naar Kingsnight bij de Jacobikerk, naar Beat-Rix of naar het Maximalia Festival op het Janskerkhof. Spring mee op de beats en geniet van het oranjefestijn. Laat je daarna, samen met je vrienden, weer veilig naar huis brengen in de bus die je gehuurd hebt via ikwileengoedkopebushuren.nl

Tijdens koningsnacht uit je dak in één van de vele clubs in Utrecht

Wil jij met een grote groep vrienden een heerlijke uitgaansavond beleven tijdens de koningsnacht in Utrecht, regel dan de partybus. Deze speciale touringcar uitgerust met goede muziekinstallatie, lasershow en gekoelde drankjes aan boord, brengt jullie snel, feestelijk en veilig naar één van de feestlocaties in Utrecht. Willen jullie tijdens Koningsnacht naar het nieuwe Knaldrang Koningsnachtfestival in TivoliVredenburg, of naar de Winkel van Sinkel waar de voetjes van de vloer gaan? Of toch liever naar één van de vele clubs in Utrecht? De partybus brengt jullie er in stijl heen en brengt jullie na afloop van een leuk feest ook weer veilig naar huis, terwijl jullie een afterparty in de partybus houden.

Goedkoop busvervoer kost minder dan een aantal taxi’s

Als jullie met meer dan 4 personen zijn tijdens een avondje stappen in Utrecht met Koningsnacht, dan passen jullie niet in één taxi.
Het is dan goedkoper om busvervoer te regelen. Je kunt de kosten van de goedkope bus onderling delen waardoor je minder geld kwijt bent dan dat je twee of meer taxi’s nodig hebt. Regel eenvoudig het goedkoopste busvervoer via ikwileengoedkopebushuren.nl.
Vul het aantal personen in en de dag en het tijdstip van de rit. Wij zoeken dan het goedkoopste best passende busvervoer uit. Dit kan een kleine bus zijn maar ook een dubbeldekker. Dit is afhankelijk van de grootte van de groep en jullie wensen.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: