Touringcar offerte provincie Utrecht


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 1 reviews.

Touringcar huren provincie Utrecht

Touringcar huren provincie Utrecht

Een touringcar huren om naar de mooiste natuurgebieden in Utrecht te gaan is een leuke dagtrip. De gelijknamige hoofdstad Utrecht markeert het middelpunt en in een straal van enkele kilometers daaromheen vind je de mooiste natuurgebieden. Een touringcar huren in de provincie Utrecht brengt je naar de dichte bossen, stuifzandgebieden en uitgestrekte landgoederen. Met een groter gezelschap kun je een dubbeldekker bus huren in de provincie Utrecht. Fraaie polders, uiterwaarden en rivieren vind je er. Hier kun je heerlijk uitwaaien na een trip met een touringcar. De dubbeldekker bussen zijn vaak uitgerust met airconditioning, mediasysteem, microfoon, toilet, koelkast, stoelen met verstelbare rugleuningen, automatische brandblusinstallatie, ABS en meer. Heerlijk relaxed reizen naar je dag uitje of wat je bestemming ook is. Als je met een grote groep een reis wilt maken is een dubbeldekker de milieuvriendelijkste en schoonste manier van reizen.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met de touringcar naar de F16’s

Net ten zuidwesten van Utrecht ligt aan de Hollandse IJssel het stadje Montfoort. Leuke trip om met je buurtgenoten naar toe te gaan om een kijkje te nemen in het Oude Kasteel Montfoort. Ben je met een groep buurtgenoten tot 45 personen is het leuk om samen een midibus te huren in de provincie Utrecht. De gezelligheid begint al bij het instappen van de midibus. Met een kleiner groepje kun je een minibus huren in de provincie Utrecht. Hier reis je met een gezelschap tot 13 personen naar je bestemming. Verfrissend om te gaan varen op de Vecht. Je maakt een rondvaart over de Vecht en passeert dan het mooie Breukelen en Nieuwersluis. Tijdens de rondvaart zal er best iets lekkers geserveerd worden. Dat is echt onbezorgd genieten. Dan kun je ook nog met een kleine touringcar huren in de provincie Utrecht naar Soesterberg gaan. In een F16 vliegen, gigantische oorlogsvoertuigen bekijken die boven je hoofd hangen en zelf een tank besturen. In het Nationaal Militair Museum ontdek je alles over de Nederlandse landmacht en luchtmacht – van vroeger én nu. F16 besturen en buskruit maken in Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

Heb je een beperking dan is Utrecht ook leuk

Rolstoeltouringcar huren in de provincie Utrecht en dan samen naar het Tabaksmuseum te reizen in Amerongen is een echte aanrader. Een rolstoeltouringcar waar een rolstoellift in zit waarmee je veilig en gemakkelijk de bus in komt. Chauffeurs die helpen met de nodige voorbereidingen en de bediening van deze lift. Ook zijn er rolstoel dagtochten. Utrecht is voor iedereen toegankelijk. Of je nu van een rolstoel gebruikmaakt, slecht ter been bent of doof of blind of misschien een tijdelijke beperking hebt. Voor iedereen zijn er leuke dingen te doen in Utrecht. Weliswaar niet overal, maar op steeds meer plaatsen wordt gelukkig rekening gehouden met toegankelijkheid en bruikbaarheid van de omgeving.

Feest en vergaderlocatie de Oranjerie

Feestlocatie de Oranjerie, goede locatie om het bruidsfeest te vieren. De Oranjerie is een prachtige glazen kas grenzend aan een grasveld en kweekkas. Een kas vol groente en fruit. Prachtig uitzicht op een kleurrijke tuin die zich uitstekend leent voor de trouwreportage. Ga een trouwbus huren in de provincie Utrecht en maak met je bruiloftsgasten er een onvergetelijke dag van.  Zelfs voor een vergadering kun je ook in de Oranjerie.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: