Bus offerte Concert at Sea festival Brouwersdam


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren Concert at Sea festival Brouwersdam

Bus huren Concert at Sea festival Brouwersdam

Toen Bløf in 2003 een eenmalig optreden gaf kwamen daar 40.000 bezoekers op af. Eind 2005 werd daarom besloten door Bløf dat dit optreden een vervolg zou krijgen. In 2006 resulteerde dat in het popfestival Concert at Sea. Het Concert at Sea festival werd in 2018 uitgebreid tot een driedaags festival. Het festival vindt plaats op de Brouwersdam in Zeeland. Het bezoekersaantal ligt op de donderdag met 25.000 bezoekers lager dan op de vrijdag en zaterdag. Op deze twee dagen worden per dag ongeveer 40.000 bezoekers verwacht. Concert At SEA is dan ook meer dan een festival. Er zijn ook straat theater acts, er is een reuzenrad en er staan overal tentjes met, vooral Zeeuws, eten en drinken. En niet te vergeten, je kunt het hele festival genieten van de zee!

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Bus huren naar Concert at SEA

In verband met de drukte wordt gevraagd om te carpoolen of met openbaar vervoer te komen. De meeste bezoekers van Concert at SEA gaan voor meerdere dagen naar het festival en boeken dan ook één of meerdere overnachtingen. Gaan jullie met een groep naar Concert At SEA? Voor één of meerdere dagen? Zoek je hiervoor nog geschikt vervoer? Denk dan eens aan het vervoer per bus. Huur een bus en ga met al je vrienden op stap. Samen uit én samen thuis. Geen gedoe met openbaar vervoer of meerdere auto’s én niemand die hoeft te rijden. Op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl vraag je eenvoudig meerdere bus offertes aan. Geef jullie wensen door en je ontvangt van die bus verhuurbedrijven een offerte die aan deze wensen kunnen voldoen. Kies die bus verhuur maatschappij die voor het beste voldoet en maak daar zelf de afspraken mee.

Concert At SEA bezoeken? Huur een minibus, midibus of touringcar!

Ga je met vrienden naar Concert At SEA? Wist je dat het huren van een minibus, midibus of zelfs touringcar goedkoper is als je denkt. Vraag daarom eens vrijblijvend een bus offerte aan. Op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl kun je meerdere bus offertes aanvragen. Ga je met minder vrienden dan kun je een bus offerte aanvragen voor een minibus. Maar wil je wat meer ruimte vraag dan eenvoudig een bus offerte aan voor een touringcar. Al je vrienden en alle bagage passen eenvoudig in één bus. Wil je nét iets meer dan alleen een bus? Vraag dan eens aan wat een drankje en een hapje je kost. Geef de muziek door die je graag zou willen horen en ook daar wordt voor gezorgd. Het aanvragen van een bus offerte is vrijblijvend en gaat eenvoudig op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl.

Met een touringcar naar Concert At SEA

Wanneer je met een touringcar naar Concert At SEA gaat, kun je deze laten parkeren op een speciale parkeerplaats voor bussen en touringcars. Ga je voor meerdere dagen naar Concert At SEA, dan wordt de groep gebracht en op de afgesproken tijd weer opgehaald. Via ikwileengoedkopebushuren.nl vrijblijvend één of meerdere bus offertes aan. Je ontvangt alleen van die bus maatschappijen een offerte die kunnen voldoen aan jouw eisen. Het enige dat jij of jullie hoeven te doen is, met die bus maatschappij een afspraak maken, die het beste bij jullie past.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: