Touringcar offerte Zeeland


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 1 reviews.

Touringcar huren Zeeland

Touringcar huren Zeeland

Goed idee, ga een touringcar huren en reis af naar Zeeland. Ontdek Middelburg, de hoofdstad van de provincie Zeeland. Middelburg een aantrekkelijke, trotse stad met een rijk verleden. Fraaie grachtenpanden, kronkelende steegjes, een laatgotisch stadhuis en de toren ‘Lange Jan’, er valt van alles te bewonderen in Middelburg. De terrassen van de vele restaurants en cafés in Middelburg nodigen je uit voor een kopje koffie of een hapje eten in de zon. Zeeuwse delicatessen als mosselen, oesters en vers gevangen vis zijn ook absoluut de moeite waard. Een touringcar huren in Zeeland heeft veel voordelen. Je kunt lekker snel op- en afstappen. Je mag aangeven waar je wilt op- en afstappen. Bij warm weer een verkoelende airco. Ook stoer om een dubbeldekker bus te huren in Zeeland. Iedereen heeft er zin in en kijkt naar het dagje uit. Dat belooft een gezellige rit te worden. En voordat je het weet ben je al op de plaats van bestemming.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Vaders en zonen in de minibus

Een leuk uitje vaders en zonen naar Goes. Ga een minibus huren in Zeeland en ga op reis met een echte stoomtrein. De stoker stookt, de locomotief fluit en de conducteurs sluiten alle deuren nog met de hand. Cool. Bij de Stoomtrein Goes-Borsele beleef je een treinreis zoals deze begin vorige eeuw plaats had kunnen vinden. Op de houten banken van de 3e klasse, of op het luxe pluche van de 1e /2e klasse, zie je het landschap voorbij glijden. Leuk om met je elftal en vaders te gaan en dan kun je een midibus huren in Zeeland. Daar kun je met wel 45 personen in. In het hart van Zeeland ligt het Veerse Meer. Veere de parel van Zeeland. Ooit een woelige zeearm, nu een watersport paradijs voor surfers, kanoërs, zeilers, waterskiërs, duikers en vissers. Ga een kleine touringcar huren in Zeeland om er het meer op te gaan.

Een rolstoeltouringcar voor iedereen een feest

Een dag aan het Zeeuwse strand biedt eindeloos plezier. Met of zonder beperking.  Een rolstoeltouringcar huren in Zeeland is voor iedereen een feest. Zeeland besteedt veel aandacht aan de toegankelijkheid van de stranden. Voor gasten met een beperking. Zo is een heerlijke, ontspannen stranddag voor zoveel mogelijk mensen mogelijk. Veel duinovergangen hebben speciale parkeerplaatsen. Er zijn aangepaste duinovergangen. En verharde (betonnen) paden tot op het strand. Ook zijn er op verschillende stranden aangepaste toiletten. En zijn er speciale rolstoelen waarmee je het strand op kunt. De strandrolstoelen.

Bruiloftsgasten in een Amerikaanse schoolbus

Je keuze is een felicitatie waard, want als je in Zeeland gaat trouwen, ben je daar misschien geboren of heb je iets met zee en strand. Nergens is de zee immers zo dichtbij als in deze provincie. Trouwen op het Zeeuwse water of het strand is heel bijzonder en zegt veel over wie jullie zijn. Heb jij zelf al een prachtige bolide voor deze dag gehuurd en wil je jullie bruiloftsgasten ook een leuke taxi bezorgen? Huur dan een Amerikaanse schoolbus in en het feest begint al in de bus. In Zeeland zijn er ook nog diverse bijzondere locaties voor speciaal voor een zakelijk evenement zoals een training, congres, vergadering, personeelsfeest of beurs. Geniet van het uitzicht over het gehele resort en ervaar de rust en ruimte die deze locatie geeft.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: