Schoolreis bus huren Utrecht?


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus Huren schoolreis Utrecht

Bus Huren schoolreis Utrecht

Het jaarlijkse schoolreisje op een basisschool is vaak een groot spektakel voor de kinderen, daar wordt naar uitgekeken want het is natuurlijk super leuk om met alle kinderen een schooluitje te maken en geen gewone les te hoeven volgen. Maar als organisator heb je van te voren heel wat te regelen om zo’n uitje in goede banen te leiden. Laat ons helpen! Wij nemen de zorg voor het zoeken naar goed bus vervoer graag uit handen. Vul daarom vrijblijvend het aanvraag formulier in op onze website ikwileengoedkopebushuren.nl. Wij zoeken de busvervoer aanbieder erbij die het beste bij je opgegeven wensen past. Zijn er meerdere aanbieders die aansluiten op jouw wensen, dan ontvang je vrijblijvend meerdere offertes. Hieruit kies je dan simpel en snel die busvervoer aanbieder die in jouw ogen de beste aanbieding doet. Wij garanderen dat alle door ons uitgezochte bus verhuurders garantie bieden inzake veiligheid en naleving van de rij- en rusttijdenwetgeving.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Een bus huren voor schoolreisje in Utrecht naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen

Is vanuit Utrecht, Ouwehands Dierenpark in Rhenen bijvoorbeeld de bestemming van het schoolreisje? Huur dan een bus met chauffeur via ikwileengoedkopebushuren.nl. Het maakt niet uit of er één klas of een hele school meegaat, er zijn namelijk verschillende bussen te huur voor bijvoorbeeld 10 kinderen maar ook voor 100.

Huur een bus voor een excursie naar het Nationaal Militair Museum in Soest bij Utrecht

schoolreisje bus huren Utrecht

Gaat er een groep van jullie school op excursie naar het Nationaal Militair Museum in Soest bij Utrecht dan is vervoer per bus of touringcar de ideale oplossing. De touringcar of bus komt voorrijden bij de school (of een ander ophaalpunt) om de groep kinderen met hun begeleiders op te halen en brengt hen waar ze zijn moeten. Na afloop van de excursie wordt iedereen ook weer veilig terug gebracht naar de school (of een ander afzetpunt). Om niet zelf op internet te hoeven zoeken tussen de vele aanbieders en arrangementen kun je makkelijk en snel meerdere offertes aanvragen via de website van ikwileengoedkopebushuren.nl. Hoe specifieker je wensen doorgeeft, hoe beter de bus vervoerders waarvan je een offerte ontvangt zullen aansluiten op je aanvraag.

In Utrecht de Domtoren beklimmen en daarna naar de Sterrenwacht Sonnenborgh?

Een schoolreisje naar meerdere bestemmingen is natuurlijk ook geen probleem. Dus gaat het schoolreisje eerst naar de Domtoren in Utrecht en daarna naar de Sterrenwacht Sonnenborgh, dan wordt de groep dicht bij de Domtoren afgezet. De touringcar kan dan wachten op die plaats om jullie te vervoeren naar de Sterrenwacht of er kan worden afgesproken om jullie bij de Sterrenwacht weer op te halen. Alles is mogelijk. Geef jullie wensen door via het formulier op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl en wij zorgen ervoor dat jullie meerdere offertes ontvangen van aanbieders die kunnen voldoen aan jullie wensen.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: