Schoolreis bus offerte Overijssel


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Schoolreis bus huren Overijssel

Schoolreis bus huren Overijssel

Een schoolreis bus huren voor een schoolreis naar Overijssel met de prachtige Hanzestad Zwolle als hoofdstad? Het historisch stadshart herbergt vele terrassen, restaurants en cafés. In de prachtige bossen ligt een gezellig pretpark verscholen. Dit Avonturenpark Hellendoorn is de perfecte plek voor een leuk schoolreisje. Je vindt er wel 30 top attracties voor de hele klas. Voor de kleintjes is het attractie aanbod in Dreumes land uitgebreid. Voor de oudere leerlingen zijn er spectaculaire stunts die vertoont worden. Voor deze schoolreis kun je bij mooi weer je zwemspullen meenemen. De scholieren kunnen hun bezoek combineren met veel waterpret in het Aquaventure Slidepark. En ieder jaar wordt het seizoen afgesloten met het griezelige Heksendoorn. Dit is wel voor de echte durfals en screams.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Een schoolreis bus huren naar attractiepark Slagharen

Ontdek het Wilde Westen in Slagharen. Een schoolreisje waar je als cowboy of indiaan een geweldig avontuur beleefd. Verbluffende shows voor elke scholier en spannende attracties. Wil je over de kop? Dat kan in de spectaculaire Gold Rush. Hier vlieg je in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur. Whow. Dat is spectaculair.  Of ga de strijd aan in het water met heel je klas. Je kunt binnen een paar minuten kletsnat gespat worden in Expedition Nautilus. Ga in een boomstam van de wildwaterbaan. Er valt zoveel te beleven in Slagharen.

Een heel jaar kijken ze er naar uit HET schoolreisje met de bus!

Dat is wel logisch maar tegelijkertijd ook super spannend. Een dag lang heel iets anders doen dan rekenen, taal of wat dan ook. De kinderen zijn heerlijk een dag helemaal weg uit hun klaslokaal. En wat is er nu leuker om met een authentieke Amerikaanse schoolbus naar je school uitstapje te gaan.  Een gele bus waar je gegarandeerd bekijks mee hebt. In Nederland zijn deze gele Amerikaanse schoolbussen alleen bekend uit films. Hier zie je zelden als vervoermiddel. Hier kunnen wel maar 44 kinderen in. In Amerika worden deze bussen nog steeds gebruikt om de scholieren naar school te brengen. Maar hoe leuk is het anders om als de groep groter is met een dubbeldekker te reizen. Een Amerikaanse schoolbus kun je huren door heel Nederland bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Deze bussen zijn voorzien van zeer goed opgeleide buschauffeurs. Veiligheid staat voorop. Zo worden de scholieren ook voor de school opgehaald en precies ook daar weer netjes afgezet. Een bus huren met chauffeur is ook altijd een aanrader. Onze buschauffeurs zijn erg geliefd bij de kinderen doordat ze zich geweldig aanpassen aan de kids. Echt kindvriendelijk dus!

Waar kun je aan denken bij het huren van een bus?

Je wilt natuurlijk zo goedkoop mogelijk een bus huren voor het schoolreisje omdat je op deze manier meer geld overhoudt voor de activiteiten die dag. Bij ikwileengoedkopebushuren.nl wordt je hierbij heel fijn geholpen en huur je altijd de meest goedkope schoolreisbus. Vul het offerteformulier in bij ikwileengoedkopebushuren.nl en je ontvangt in één keer meerdere aanbiedingen. Deze offertes zijn trouwens geheel vrijblijvend.  Deze website bespaart je veel onnodige tijd omdat je in één keer meerdere bus verhuurbedrijven benaderd. De partijen die de goedkoopste en de meest passende offerte uitbrengen sturen wij door naar jou. Jijzelf maakt de keus welke bus en welke chauffeur jullie gaat vergellen tijdens een gezellig schoolreisje. Wacht niet langer en vraag nu die offertes aan.