Touringcar offerte Overijssel


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Overijssel

Touringcar huren Overijssel

Een touringcar huren om naar het museum van Herman Brood te gaan. Dit museum dat aan de Blijmarkt in de hoofdstad van Overijssel ligt. Zwolle.  Hier bekijk je allerlei persoonlijke voorwerpen van Brood, zoals brieven, gedichten, tekeningen, beschreven bierviltjes en kunst. En vind je museums leuk ga er op uit met een gezelschap naar het Stedelijk Museum Kampen gelegen in het hartje van Kampen sinds 2009.  Met het museum in de stad, de stad in het museum als uitgangspunt vertelt de vaste opstelling vele verhalen over het heden, verleden én toekomst van de stad. Start de dag al gezellig met het huren van een touringcar in Overijssel. Of heb je een groter gezelschap dan kun je ook een dubbeldekker bus huren in Overijssel. Onderweg kun je al leuk plannen maken voor de dagindeling

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Geboortehuis Bolletje en Hanzestad Deventer

Heb je weleens gewinkeld in 1867? Of een bakje ‘troost’ gedronken in een authentieke koffieschenkerij uit die dagen? Als je houdt van de sfeer van het verleden, dan moet je beslist eens het geboortehuis van Bolletje bezoeken in het fraaie winkelhart van Almelo. De traditionele bakkerij winkel is daar volop in bedrijf. Alles ademt naar nostalgie. Een midibus huren in Overijssel en samen naar Almelo. Maar ben je met niet zoveel personen kun je makkelijker een minibus huren in Overijssel. Deventer. Hanzestad aan de IJssel. Een stad aan een rivier heeft iets levendigs, iets frivools, en meestal ook iets bourgondisch. Het leven is er goed. Alsof het stromende water elke dag opnieuw de stad voorziet van een vers levenselixer. Dat verklaart misschien de vitaliteit van Deventer: een levendige stad met een monumentale sfeer, waar het goed verblijven is, met bovendien een prachtige omgeving. Maak er een bedrijfsuitje van. Is het bedrijf wat kleiner kun je een kleine touringcar huren In Overijssel die je naar deze fraaie Hanzestad brengt.

Enschede voor een lekker biertje

Ben je op zoek naar een Congres in Overijssel geen probleem. Het prachtige historische pand van Deventer Buitensociëteit leent zich op bijzondere wijze voor allerlei bijeenkomsten. Een bijzondere locatie voor een vergadering, presentatie, seminar, of een bedrijfstraining. Congres vervoer is snel en makkelijk te regelen. Iedereen heeft vast wel wat vrienden die iets beperkter zijn met vervoer. Het kan zijn dat je in een rolstoel zit of misschien voor tijdelijk. Ook dan hoef je niet thuis te zitten en kun je een Rolstoeltouringcar huren in Overijssel. Ga dan lekker naar de brouwerij Eanske in het hart van Enschede. Eigenwijze brouwsels met verrassende smaken van licht hoppig tot krachtig donker, met het lokale verleden als inspiratie. Bieren van brouwerij Eanske, recht uit het hart van Enschede, en gebrouwen met 200% passie voor lekker bier. Laat je lekker rollen naar de Brouwerij voor een lekker biertje.

Complimentjes op jullie trouwdag

Complimentjes krijgen over jullie vervoer op jullie trouwdag? Dat kan. Ga een geweldige Trouwbus huren in Overijssel. Maanden na jullie bruiloft wordt er nog gevraagd waar die Trouwbus toch vandaan kwam. Hoofden draaien om, ogen doen vergroten, en gesprekken verstommen als ze de bruid en bruidegom voorbij zien komen rijden op weg naar het Gemeentehuis in een Trouwbus. …Daar komt de Bruid…..

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: