Schoolreis bus offerte Limburg


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Schoolreis bus huren Limburg

Schoolreis bus huren Limburg

Wil je een schoolreis bus huren voor het leukste schooluitje van je schooljaar? Ga dan naar Toverland in Sevenum in het fraaie Limburg. Ervaar de magie van Toverland. In heel Limburg biedt Toverland het allerleukste schooluitje. Een schoolreis wat al kei leuk begint met het instappen van de schoolreis bus. Toverland staat garant voor een dag vol magie, pret en plezier. De hele klas zal samen met klasgenootjes een onvergetelijke magische dag beleven. In het park met zes werelden komen al je dromen tot leven. Alles is mogelijk en niks is te gek binnen de muren van Toverland. Bezoek het Land van Toos vol met vliegensvlugge glijbanen of bezoek Wunderwald, de wereld met een scheutje Oostenrijkse gemoedelijkheid. Er zijn voldoende mogelijkheden om te klimmen en klauteren. Avalon, de mythische wereld van Merlijn is echt iets voor de kleine waaghalzen. Geniet, binnen Toverland kan iedereen zijn hart ophalen.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Leerzame schoolreisjes met de schoolreis bus

Het leerzame schooluitje vindt je in Mergelrijk dit ligt vlak bij de Cauberg in Valkenburg. Een spannend schoolreisje klinkt al super spannend  als je hoort dat je een grot in mag met je hele klas. De schooljeugd van basisscholen en middelbare scholen kunnen hun hart ophalen tijdens de spannende rondleiding en de creatieve workshop in het grotten atelier. Spelenderwijs laten ze je aan de hand van interactieve video’s en kunstwerken kennismaken met de rijke historie van mergel. Als afsluiter mag de jeugd zelf de handen uit de mouwen steken en aan de slag gaan met hun eigen blok mergel, die ze uiteraard als souvenir mee naar huis mogen nemen. Hoe leuk is dat?

Maar hoe zullen we naar de bestemming van het school uitstapje reizen?

Met een bus met chauffeur is de oplossing. Bij ikwileengoedkopebushuren.nl vindt je de juiste bus met chauffeur. Een chauffeur die naast de leraren, als je dat wilt, ook toezicht houdt.  Stel dat je hierover vragen hebt kun je altijd terecht bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Ze kunnen je vertellen dat deze supergoed opgeleide chauffeur je ook wel helpen wilt met het in- en uitstappen van de schooljeugd en die er ook op toeziet dat er orde in de bus heerst. Want veiligheid staat voorop.  De snelheid van de bus is aangepast, de bus beschikt over veiligheidsgordels en voldoet aan alle nieuwe normen. Voor de veiligheid heersen er ook bepaalde regels ten aanzien van het gedrag van de leerlingen in de bus. Het in- en uitstappen geschiedt uitsluitend aan de kant waar het veiligst is. De kids mogen dus geen straten oversteken. Als de verkeerssituatie dit niet toelaat (smalle weg, eenrichtingsverkeer) dan wordt van de ouders verlangd dat zij de kinderen aan de bus brengen in de ochtend bij vertrek en ophalen weer bij terugkomst op school.

Nu wordt het tijd om een offerte aan te vragen bij ikwileengoedkopebushuren.nl.

Hoe werkt dat? Simpel hoor. Ga naar de website van ikwileengoedkopebushuren.nl. Daar kun je een schoolbus offerte aanvraagformulier invullen. Dit hoeft overigens maar 1 x om toch meerdere offertes te ontvangen. Hoe gemakkelijk kunnen we je het als school maken? Prettige schoolreis!

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: