Touringcar offerte Limburg


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Touringcar huren Limburg

Touringcar huren Limburg

Ga je een touringcar huren naar Limburg dan kom je erachter wat Maastricht nu zo mooi maakt en wat er allemaal te beleven valt. Het Limburgse “Mestreech” oftewel Maastricht wordt door vele mensen bestempeld als één van de mooiste steden die Nederland rijk is. Ben je fan van André Rieu kun je met een gezelschap een touringcar huren in Limburg naar het Vrijthof. Dit is natuurlijk  hét plein van Maastricht. Dit plein is niet alleen het plein van André Rieu, maar ook kun je lekker genieten van een hapje en een drankje terwijl je uitkijkt op verschillende historische gebouwen, zoals de Sint Servaaskerk, Sint Janskerk, het Spaans Gouvernement, de Hoofdwacht en het Generaalshuis. In Landgraaf naar het welbekende Pinkpop. Een dubbeldekker bus huren in Limburg daarmee ga je in elk geval comfortabel op stap naar dit spektakel. Huur een dubbeldekker bus met chauffeur en niemand hoeft de bob te zijn.  Zo kan iedereen van begin tot eind zorgeloos genieten van de reis naar het festivalterrein. Spreek een plaats en tijd af met de chauffeur waar hij jullie moet ophalen én de touringcar of dubbeldekker bus staat voor jullie klaar bij vertrek.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met een minibus naar het historisch stadhuis

Gezellig een dagje vermaken in Roermond. Ben je met een gezelschap tot 45 personen kun je een midibus huren in Limburg. De chauffeur brengt je naar de grote outlet in Roermond. Voor een kleiner gezelschap kun je een minibus huren in Limburg. Voor een groep tot 13 personen wordt je naar het stadje Roermond gebracht. Hier bevindt zich het historische stadhuis met een torentje waarin een klokkenspel zit en is zeker de moeite van het bekijken waard. In Roermond zijn veel prachtige oude gebouwen. Daarnaast zijn er nog een aantal mooie parken, industrieel erfgoed en enkele musea. Veel voordelen heb je bij het huren van een mini of midi bus.  Denk aan besparing brandstof, tol, comfort, vooral gezelligheid en eventueel een ‘BOB’ aan boord.

Een rolstoeltouringcar met luxe

Een Rolstoeltouringcar huren in Limburg is luxe vervoer voor de mindervalide reizigers.  Een rolstoeltouringcar is naast alle luxe en gemakken voorzien van een speciale rolstoellift. Ze kunnen je veilig en comfortabel brengen naar bv Weert. Net zoals veel plaatsen in Limburg zijn er in Weert ook redelijk wat kerken en kloosters te bezichtigen. Daarnaast zijn er in deze stad ook een aantal windmolens en nog wat andere burgerlijke gebouwen die de moeite van het zien waard zijn.  Moderne techniek en ervaren en behulpzame chauffeurs zorgen ervoor dat uw dagje onvergetelijk wordt. Daar doen we het toch voor!

Met je bruiloftsgasten in de Trouwbus

Voor zaken of een vergadering kun je terecht in het Novotel Maastricht. Een Hotel aan de rand van het historisch centrum Maastricht. Je vindt hier een ruime keus aan vergaderzalen. Bij Novotel Maastricht kun je van je vergadering een groot succes maken. Bijna elke Bruidegom maar ook de Bruid beslist mee over het trouwvervoer. En Trouwbus huren in Limburg is ook makkelijk voor het bruidje om in en uit te stappen in haar prachtige bruidsjurk. Maak de dag compleet en onvergetelijk en stap samen met je bruiloftsgasten in de Trouwbus. Laat de champagne maar knallen.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: