Schoolreis bus huren Haarlem?


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Wil je een bus huren voor een schoolreis Haarlem?

Wil je een bus huren voor een schoolreis Haarlem?

Op schoolreis, schoolkamp of excursie met een touringcar waar de gehele klas of zelfs een gedeelte van de school in kan (dubbeldekker) is natuurlijk prachtig voor de leerlingen. De pret begint al bij het instappen in de bus! Wist je dat voor schoolreisjes het vervoer per touringcar al jarenlang het meest populaire vervoermiddel is? Bovendien is het vervoer per touringcar veilig, voordelig en uiterst comfortabel, ook voor de leraren en hulpouders!

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Willen jullie op schoolreis naar Natuur Speeleiland in Haarlem?

schoolreisje bus huren Haarlem

Willen jullie op schoolreis naar Natuur Speeleiland in Haarlem, ga dan met een touringcar! Dit is voor elk kind een beleving en voor de begeleiders een verademing! Maar hoe vind je een goede touringcar voor jullie schoolreisje? Je hoeft echt niet het hele internet af te zoeken naar de juiste aanbieders. Ga eenvoudig naar de website van ikwileengoedkopebushuren.nl en je ontvangt in één keer van meerdere touringcar aanbieders een offerte. Natuurlijk moeten de aanbieders die een offerte sturen wel kunnen voldoen aan jullie wensen. Het enige dat je zelf moet doen is de offertes vergelijken en de juiste aanbieder benaderen om de offerte te bevestigen.

Ga op excursie naar Corpus in Oegstgeest vanuit Haarlem?

Ga met een touringcar als je bijvoorbeeld op excursie naar Corpus in Oegstgeest gaat vanuit Haarlem. Je hoeft dan geen ouders te regelen voor vervoer en fietsen is echt veel te ver. De prijs voor het huren van een bus voor een schoolreis valt gegarandeerd erg mee!

Op schoolreis of schoolkamp met één groep of de hele school vanuit Haarlem

Het maakt werkelijk niet uit of je met 10 personen of met 100 personen of meer op schoolreis of schoolkamp wil gaan. Gaan jullie op schoolreis voor 1 dag of op schoolkamp voor 1 week, ook dan kunnen wij zorgen voor het juiste vervoer. Wanneer je 1 dag op stap gaat met een groep, dan heb je natuurlijk andere wensen voor het vervoer dan wanneer je een hele week op stap gaat. Alles is mogelijk! Wil je een toilet aan boord, of wil je verstelbare stoelen? Misschien een goede radio-DVD speler of televisieschermen? Geef eenvoudig al je wensen door op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl

Leuk maar vooral veilig vervoer voor een schoolreis of schoolkamp?

Wanner je via de website ikwileengoedkopebushuren.nl offertes aanvraagt dan ben je ervan verzekert dat de touringcar die je eventueel huurt voldoet aan alle wettelijke eisen. De chauffeurs zijn ervaren en zorgen voor de juiste sfeer aan boord. De uitrusting van de bus kun je zelf bepalen. Wij garanderen dat zowel de kinderen als de begeleiders een onvergetelijke dag beleven. Maar bovenal willen wij ervoor zorgen dat iedereen veilig wordt vervoerd van school naar evenement en terug!

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: