Touringcar offerte Noord-Holland


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 1 reviews.

Touringcar huren Noord-Holland

Touringcar huren Noord-Holland

Met een leuk gezelschap kun je een touringcar huren om naar Noord Holland af te reizen. Een touringcar huren naar Noord Holland is leuk om daar de Vlaamse stad van het Noorden, Haarlem te gaan bezichtigen. Haarlem heeft een gezellig historisch centrum, beroemde musea, winkels, restaurants en het strand om de hoek. Haarlem laat je verrassen door de bezienswaardigheden, boetiekjes en pittoreske pleinen. Een gezellige dag of weekend samen met familie of vrienden naar Haarlem, de stad die álles heeft. Zou je nu met een grotere groep gaan, bijvoorbeeld het bedrijf waar je werkt, die te groot is voor één touringcar, dan is het leuk om samen in een dubbeldekker bus te gaan reizen. Een dubbeldekker bus huren naar Noord Holland, de gezelligheid begint gegarandeerd al bij het instappen!

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Wil je een Midibus of een Minibus huren of een kleine Touringcar?

Zijn jullie met een groep vrienden of willen jullie een uitje met de vereniging of het team maken? Huur dan heel gemakkelijk een bus die jullie direct bij de club ophaalt en jullie naar de gewenste bestemming brengt. Ben je met de voetbalclub met meerdere elftallen, dan kun je een Midibus huren in Noord Holland waar je met 45 personen in mee kan rijden naar bijvoorbeeld je voetbalwedstrijd. Of ga je met je eigen elftal en trainer, dan kun je een Minibus huren in Noord Holland. Wat ook leuk is om een kleine touringcar te huren in Noord Holland en gaan winkelen in Amstelveen. Dit stadshart heeft 200 winkels. Voor de musea liefhebbers onder ons kun je door het huren van een touringcar naar Haarlemmermeer. Daar bevindt zich het historisch museum. Ook als jullie een werkuitje hebben naar bijvoorbeeld een meeting, vergadering of congres kan het huren van een midibus of minibus ideaal zijn.

Rolstoeltouringcars met lift

Ook voor mindervalide reizigers zijn er tegenwoordig vele mogelijkheden om te reizen. Speciaal voor rolstoelgebruikers zijn er onze rolstoeltouringcars met lift. Je wordt door deze gastvrije en vakbekwame chauffeur met de geïntegreerde lift in de bus geholpen en veilig vastgezet, deze bus is stabiel en verantwoord. Met de hele groep comfortabel op pad? Of het nu gaat om een korte transfer, dagtocht of meerdaagse reis dat maakt helemaal niets uit. Rolstoeltouringcars voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn volledig uitgerust met airconditioning, blussystemen, lage instap waarbij de bus kan zakken, koelkast, koffiebar, geluidsinstallatie met microfoon en DVD, toilet en gordels. De indeling voor het aantal rolstoelen en zitplaatsen is variabel en kan worden aangepast aan de grootte van de groep. Met een rolstoeltouringcar Noord Holland kun je er een leuke dag van maken naar bijvoorbeeld de Keukenhof in Lisse.

Bruiloftsgasten in een Amerikaanse bus

Ga je binnenkort trouwen? Op de mooiste dag van je leven wil je graag romantisch en bijzonder vervoer hebben. Zelf gaan jullie in een prachtige trouwkoets. Maar je bruiloftsgasten wil je ook comfortabel laten vervoeren  naar het stadhuis? Een trouwbus huren in Noord Holland kan jullie dag compleet maken. Of laat je bruiloftsgasten komen in stijl aankomen in een Amerikaanse Schoolbus. Een Amerikaanse schoolbus huren in Noord Holland doe je bij ikwileengoedkopebushuren.nl, waarbij de chauffeur het hele gezelschap al in een feestelijke stemming kan brengen voor ze jullie feest betreden. Hoe leuk is dat om met een trouwbus deze speciale dag al te beginnen. Vanaf het stadhuis, kerk, partycentrum naar het hotel. Let’s party!

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: