Schoolreis bus offerte Groningen


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Schoolreis bus huren Groningen

Schoolreis bus huren Groningen

Wat dacht je van een schoolreisje waar je niet moe wordt van het wachten in een lange rij? Dan kun je een schoolreis bus huren en naar Monkey Town in Groningen afreizen. Een fantastisch initiatief, binnen spelen in een indoor speelparadijs. Samen met je klasgenootjes kun je gigantisch klimmen en klauteren. Monkey Town vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Wauw. Monkey Town en MiniDisco hebben samen een cadeautje voor jou. Namelijk het nieuwe Monkey Town liedje op een gloednieuwe CD. Kun je samen met je hele klas meezingen en dansen op deze videoclip.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Blote voetenpad in Opende

Hoe leuk is het om  het blote voetenpad in Opende samen met je klasgenootjes te lopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de route met schoenen of laarzen te lopen. Je kunt er ook voor kiezen om het modderpad te lopen, met hindernissen, zand, water en modder. Onderweg kun je ook kijken in de boomhut, lopen over diverse bruggetjes, lopen door het doolhof en zo zijn er nog veel en veel meer verschillende hindernissen die je tegenkomt. Ga samen met je klas naar Veendam daar vindt je het Kunstkot. Een pretpark waar je mag doen wat je maar wilt. De ene kan voetballen en de andere kan schilderen. Weer een ander wil pottenbakken, een spelletjes spelen, DJ zijn of wat dan ook. Echt hoor voor iedereen wat wils. Van Veendam gaan we naar Appingendam. Maak van je schoolreisje een groot kinderfeest. Disco bowlen. Door de automatische bumpers tegenwoordig is dit voor de schooljeugd hartstikke leuk. En natuurlijk zijn er voor de kleintjes ook lichtere ballen. Niet telkens die bal de goot in. Muziek erbij en gooien maar. De leraren kunnen zelf ook mee bowlen. Daar kunnen jullie toch zeker wel van winnen?

Zorgeloos op schoolreis

Om deze spannende dag zorgeloos te laten verlopen kun je bij ikwileengoedkopebushuren.nl de juiste bus huren voor jullie schoolreisje. Bij ikwileengoedkopebushuren.nl vindt je ook de vaste en deskundige chauffeurs. De bus die je huurt met de chauffeur brengt je zonder zorgen naar de plaats waar je naar toe wilt gaan voor je schooreisje. Bij ikwileengoedkopebushuren.nl kom je ontspannen op jullie plaats van bestemming aan en bieden ze leerlingenvervoer op maat. De chauffeurs van ikwileengoedkopebushuren.nl zorgen voor prettig, veilig en betrouwbaar vervoer voor zowel de leerlingen en de leerkrachten. Naast betrouwbaarheid, veiligheid en service, zijn ze ook erg kostenbewust. Ze kunnen, dankzij de efficiënte werkwijze, te allen tijde een passend aanbod bieden zonder in te leveren op kwaliteit. Als service bieden ze jullie graag leerlingenvervoer op maat zodat jullie altijd tevreden op jullie  bestemming aankomen.

Heel eenvoudig invullen van het formulier

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het vervoer van jullie schoolreisje ga dan naar de website van ikwileengoedkopebushuren.nl en kijk naar de mogelijkheden. Ontdek de mogelijkheden voor comfortabel vervoer. Heel eenvoudig kun je op deze website het formulier schoolbus offerte aanvraagformulier invullen. Daarna wordt dit aanvraagformulier naar verschillende busmaatschappijen verstuurd. Hierna krijg je bericht terug en is de keus aan jullie welke aanbieder het beste bij jullie past. En dat ook nog eens geheel vrijblijvend en gratis. Maak er een mooie, onvergetelijke school reis dag van en boek bij ikwileengoedekopenbushuren.nl

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: