Touringcar offerte provincie Groningen


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Touringcar huren provincie Groningen

Touringcar huren provincie Groningen

Een touringcar huren naar de provincie Groningen en dan ook naar de stad Groningen is een aanrader. Beklim de Martinitoren voor een stukje tastbare geschiedenis en een fantastisch uitzicht. De toren die afgebrand is waar blikseminslag was en op het punt van instorten stond. Op de stoep werden oorlogen gewonnen en verloren. De toren hield stand en is met haar 97 meter nog steeds het hoogste gebouw van de stad. Landgoed Ekenstein in Appingedam is de juiste omgeving voor een vergadering. Het landgoed kun je bereiken door een touringcar te huren in de provincie Groningen. Tijdens een meeting kun je op Landgoed Ekenstein in Appingedam heerlijk dineren. Is een touringcar te klein om je naar deze locatie brengen dan kun je een dubbeldekker bus huren in de provincie Groningen.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met een midibus naar het Busmuseum

Rood, groen, wit met blauw en de in het oog springende gele autobussen spelen de hoofdrol in het Nationaal Busmuseum in Hoogezand. Het museum onderhoudt een collectie autobussen, van tourbussen tot streekbussen, uit de vorige eeuw van busmaatschappijen. Voor bezoekers een nostalgisch (bus)reisje terug in de tijd.  Bezoekers tot 13 personen kunnen gebruik maken van een minibus huren in provincie Groningen.  Maak er een bedrijfsuitje van en ga een midibus huren in de provincie Groningen. Hierin reis je gezellig met een groep tot 45 personen. In het museum staan allerlei opgeknapte bussen in hun oorspronkelijke kleuren en zijn allerlei attributen uit de bus te zien, zoals kniptangen, petten en uniformen. In fotoboeken en archiefkasten vind je veel informatie over de geschiedenis van het busvervoer. Het Nationaal Busmuseum verhuurt een aantal oldtimerbussen voor een groepsuitje of familiedag.

Veel locaties zijn rolstoeltoegankelijk

Er zijn in Nederland veel locaties die rolstoeltoegankelijk zijn. Een rolstoel gebonden passagier kan prima mee met een dagtocht of naar een pretpark. Er is regelmatig contact met musea, restaurants, pretparken etc. die rolstoeltoegankelijk zijn. Een rolstoeltouringcar huren in de provincie Groningen wordt gehuurd door iedereen die mensen in een rolstoel wilt vervoeren. Voor een gezellig en ontspannen dagje uit, een meerdaagse vakantie of bijvoorbeeld voor breng- en haalritten. Er wordt met je besproken wat hierin de mogelijkheden zijn. Leuk om met mindervaliden met een rolstoltouringcar naar Dickens Room te gaan. Charles Dickens heeft een speciaal plaatsje in Bibliotheek Haren. Een omvangrijke collectie boeken van en over de beroemde Engelse auteur ligt hier opgeborgen in de Dickens Room. Alleen de in negentiende-eeuwse stijl ingerichte kamer is al een bezoekje waard. Verschillende leeskringen in Haren maken gebruik van deze ruimte en is er één keer per jaar een reeks lezingen over Dickens.

Quality time dag

De dag van het JA woord. Dé speciale dag dat jullie gaan trouwen in Groningen, daarvoor wil je natuurlijk een unieke locatie. Kies voor de natuurschone omgeving van Strandheem. Vanuit deze locatie heb je een fraai uitzicht op het strand en een prachtig meer. In de omgeving is een schitterend groen natuurgebied waar eventueel gewandeld en gefotografeerd kan worden.  Zo creëer je een ontspannen tijd voor jou en je familie en vrienden, zodat je tijdens de dag zelf nergens naar om hoeft te denken. Hebben jullie als Bruidspaar al een prachtige koets voor deze onvergetelijke dag gehuurd regel dan ook iets voor je bruiloftsgasten. Ga een trouwbus huren in de provincie Groningen. Gegarandeerd een quality time dag met al je bruiloftsgasten.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: