Partybus offerte Drenthe


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Partybus huren Drenthe

Partybus huren Drenthe

Drenthe, het land van Bartje. Bartje die heel bekend is geworden met de uitspraak ik bid niet veur brune bonen”. Een jongetje dat opgroeit in een arm Drents landarbeidersgezin. Bartje waarvan een bronzen beeld staat in de mooie hoofdstad Assen. De hunebedden is een grote trekpleister in Drenthe. Weet je dat hunebedden dienden als grafkamers? Als je dood ging kreeg je grafgiften mee. Dat waren bijlen, speerpunten, aardewerken potten met eten en drinken en heel veel sieraden. De meeste hunebedden vind je op de Hondsrug in Drenthe. Hier vindt je veel oer historie. Naast de hunebedden beleef je nog veel meer spannende verhalen en avonturen. In Assen vindt ook de jaarlijkse TT race plaats. TT staat voor “Tourist Trophy”. De TT komt oorspronkelijk van het Britse eiland Man. Traditioneel wordt de TT in Assen op de laatste zaterdag van de maand juni gereden. Een evenement vol spektakel, emotie, passie en topsport op het allerhoogste niveau. Dit moet je een keer beleeft hebben. Zelfs voor de kinderen is het geweldig om op een echte motor te kunnen zitten. Leuke petjes, T-shirtjes en armbandjes zijn te koop in de fan shop.

 

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Naar het spektakel TT

Met busvervoer naar de hunebedden is een goed plan. Bij ikwileengoedkopebushuren.nl kun je jezelf laten adviseren welke bus het beste bij jullie gezelschap past. Je kunt ook meerdere hunebedden gaan bekijken waar de bus dan langs kan rijden. Kijk met hoeveel personen je bent om eventueel een grotere bus te huren. Overleg met de chauffeur van de bus of hij jullie afzet bij de ingang. Dan kan hij daarna de bus rustig parkeren op de daarvoor bestemd parkeerplaatsen. De meeste hunebedden zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Als je een vrijblijvende bus offerte aanvraagt kun je hier doorgeven of je gebruik wilt maken van de rolstoelservice. Feestend op weg met een enthousiaste en spontane buschauffeur op weg naar de TT in Assen is bijvoorbeeld ook een mogelijkheid. Het feest begint al bij het instappen. Na deze zeer spektakel cross gaan er vast mensen dezelfde kant op naar huis als jij. Dan kun je mooi een bus delen. Dat maakt het ook nog eens een stuk makkelijker en gezelliger in de bus.

Feestend naar je slaapplaats

Ben je ’s ochtends al feestend begonnen in de partybus naar Assen dan kun je jezelf ook weer feestend naar je slaapgelegenheid laten brengen waar dat dan ook mag zijn. In de omgeving van het circuit zijn er voldoende slaapplaatsen als je ’s avonds niet naar huis wilt rijden. Tijdens de TT in Assen vindt je in Assen een fijne plek om te slapen. Je hebt er groepsaccommodaties, huisjes op parken, kampeer plaatsen of hotels. De rit in de party bus wordt gezellig gemaakt door gekoelde dranken, disco verlichting, lasershows en een karaoke set. Iets lekkers om te knabbelen of te snacken maakt de rit een groot succes. De bussen zijn zo feestelijk ingericht dat als je weer op de plaats van bestemming komt moeite hebt om de bus te verlaten. Dus…..vraag die bus offerte aan en boek jullie eigen partybus.

Als supporter van FC Emmen mee naar een uitwedstrijd met een partybus

De meeste supportersverenigingen hebben personen die het vervoer regelen voor de uitwedstrijden. Ben jij diegene? Huur dan eens één of meerdere partybussen met chauffeur naar FC Emmen. Zo maak je van de reis op zich al een feestje. Een partybus is altijd voorzien van de beste muziek installatie, maar ook van bluetooth om jullie eigen muziek te kunnen laten horen. Wanneer je een partybus huurt kun je aangeven wat je nog meer wilt hebben qua inrichting. Denk hierbij aan een rookmachine, een laser lichtshow, een karaoke set maar ook koffie, thee of een koud drankje. De opstelling van de stoelen in de partybus is zo dat iedereen kan zitten maar je mag ook staan. Vraag eens vrijblijvend een bus offerte aan bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Je ontvangt meerdere bus offertes en kunt daaruit zelf kiezen met welke maatschappij jullie het feestje willen bouwen. Waar wacht je nog op? Huur een partybus FC Emmen vanaf of naar de Oude Meerdijk in Emmen!

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp:

In de provincie Drenthe kun je de partybus ook huren in onder andere de volgende plaatsen:

Assen
Emmen
Beilen
Zuidlaren
Eelde-Paterswolde
Klazienaveen
Coevorden
Roden
Meppel
Hoogeveen
Emmen
Assen