Touringcar offerte Drenthe


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Touringcar huren Drenthe

Touringcar huren Drenthe

Een touringcar huren naar Drenthe. In het noorden van de provincie Drenthe ligt de hoofdstad Assen. Het lijkt alsof de tijd stilstaat in deze stad die omringd wordt door gebieden vol fraaie natuur. Je kunt de stad gemakkelijk in één middag verkennen. De beste plek om van een hapje en een drankje te genieten is in de binnenhaven van de stad. Je kunt met een gezelschap een touringcar huren in Drenthe en naar het land van Bartje reizen. Je weet wel Bartje. Bartje groeit op in een arm Drents landarbeidersgezin en wil zich steeds minder schikken in zijn lot. Bartjes uitroep als moeder bruine bonen opschept, en vader oproept tot gebed: ‘Ik bid niet veur brune bonen!’ Ga je met een grote groep op pad? Kun je een dubbeldekker bus huren In Drenthe. Een complete bus huren, dat is makkelijker dan je denkt en biedt veel voordelen. Je hoeft niet allemaal verschillende auto’s te charteren om daar iedereen in onder te brengen en je hebt geen vermoeide automobilisten, want bij een touringcar huren krijg je er altijd een chauffeur bij. Ook raak je niemand kwijt en het huren van een bus is goedkoper.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met een Midi bus naar Beilen

Voor de creatievelingen onder ons kun je een Minibus huren in Drenthe om naar Beilen de Kapschuur Keramiek te bezoeken. Naast keramiek zijn er ook veel andere soorten kunst te vinden, zoals schilderijen en beeldhouwwerken. Theetuin de Vlinder in Coevorden ligt in een prachtig gebied met rustieke boerderijen, tussen kleine bosjes en akkerlanden, waar de tijd nog geen haast heeft. Een streek dus, die zich leent om ontdekt te worden. Ervaar de rust en de gemoedelijkheid van deze grensstreek. Met mooi weer is het hier prachtig vertoeven en kun je door een Midibus te huren in Drenthe je hier netjes en veilig laten afzetten.  We reizen verder naar Roden. Samen een kleine touringcar huren in Drenthe naar Ot en Sien. Ot en Sien  zijn twee buurkinderen, een jongen en een meisje. Zij zijn de hoofdfiguren uit een serie Nederlandse kinderverhalen die in de eerste helft van de twintigste eeuw zeer populair waren.

Lage instap in de Rolstoeltouringcar

Voor de minder validen kun je een rolstoeltouringcar huren in Drenthe. Ontdek met dit rolstoelvervoer welke mooie plekken Drenthe heeft. Je kunt naar Assen, de Veenkoloniën, een Klompenmuseum en het Oude Ambachten & Speelgoed Museum. Verrassend Drenthe, weg in eigen land. In de rolstoeltouringcar is een lift aanwezig alsook een lage instap of een loopbrug. Dit is zeer zeker comfortabel en veilig reizen.

Met een Trouwbus de nodige pret onderweg

Krijgen jullie veel gasten op jullie bruiloft en wil je hen comfortabel en snel vervoeren? Denk dan eens aan een Trouwbus. Een Trouwbus die speciaal voor jullie wordt ingezet. De gasten samen op weg sturen, zorgt meestal ook voor de nodige ‘pret onderweg’. De feeststemming zit er vast snel in als het gezelschap samen reist. Zeker als jullie zorgen voor muziek onderweg, of een persoonlijke boodschap van jullie die op de tv’s in de bussen wordt afgespeeld. Ga een Trouwbus huren in Drenthe en laat de mooiste dag van jullie leven beginnen.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: