Bus offerte concertvervoer Geldredome Arnhem


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Concertvervoer Geldredome Arnhem

Concertvervoer Geldredome Arnhem

In Arnhem Zuid vind je het multifunctionele stadion GelreDome dat in maart 1998 werd geopend. Voetbalclub Vitesse heeft hier zijn thuisbasis. Naast voetbal stadion biedt het GelreDome ook plaats aan evenementen zoals popconcerten, congressen en beurzen. GelreDome was bij de opening één van de modernste stadions ter wereld. Het dak is een schuifdak en het veld is verschuifbaar en het hele stadion is verwarmbaar. Mede hierdoor kunnen met name popconcerten makkelijk gehouden worden. Voor deze concerten wordt het veld naar buiten geschoven en dan is er plaats voor 34.000 tot 41.000 bezoekers al naar gelang de behoefte. Het stadion kan ook worden omgevormd tot een intieme concertzaal met ongeveer 12.000 bezoekers. Artiesten die inmiddels hebben opgetreden in GelreDome zijn: Spice Girls, Backstreet Boys, Paul McCartney Tina Turner  KISS en The Rolling Stones. Jaarlijks vind hier het Symphonica in Rosso met Marco Borsato plaats.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Ga je naar een concert in het GelreDome?

Heb jij tickets voor een concert in het GelreDome en ben nog op zoek naar concertvervoer? Dan is vervoer per bus misschien iets voor jou. Tenminste als je niet in je eentje naar dat concert toe gaat. Bus vervoer is een uitstekend concert vervoermiddel wanneer je met meerdere mensen op stap gaat. Wanneer je ook de kosten met meerdere mensen deelt is het huren van een bus niet duurder dan reizen met openbaar vervoer. Daarnaast is vervoer met een touringcar of partybus veel leuker én aangenamer. Ben je met een klein groepje dan kun je ook een minibus of midibus huren. Vraag eenvoudig in één keer meerdere bus offertes aan bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Je ontvangt dan van die bus verhuur maatschappijen die het beste kunnen voldoen aan jullie wensen, een busofferte. Vergelijk deze met elkaar en maak zelf verdere afspraken met de verhuurder.

Naar de Snollebollekes in GelreDome? Maak van de reis al een feestje

Als de Snollebollekes een concert geven in het GelreDome gaat het dak eraf. Heb je tickets voor dat concert en ben je op zoek naar vervoer? Maak van die reis ook een feestje en huur een partybus. Ga je met vrienden of vriendinnen, met de klas of met de hele straat, iedereen kan mee. Is een touringcar te klein huur dan met zijn allen een dubbeldekker. Plaats genoeg. Is het groepje toch wat bescheidener, dan kun je ook een minibus of midibus huren. Wil jij ook graag met een bus naar het concert, vraag dan eens vrijblijvend een bus offerte aan. Dat kun je heel snel doen via de website ikwileengoedkopebushuren.nl. Je ontvangt dan van meerdere bus aanbieders een offerte en het enige dat je nog moet doen is deze vergelijken en afspraken maken met de aanbieder.

Samen naar een concert, samen met de bus

Inderdaad, ga eens samen met de bus naar een concert. Wanneer je ook samen de kosten van de touringcar of partybus betaald ben je minder geld kwijt dan je denkt. Daarnaast wordt je door de chauffeur van de bus of touringcar thuis opgehaald maar ook weer netjes thuis neergezet. Onderweg kun je, als je dat vooraf hebt afgesproken, een drankje drinken of een hapje eten. Wil je meer weten over deze manier van concertvervoer, vraag dan, overigens geheel vrijblijvend, een bus offerte aan op ikwileengoedkopebushuren.nl.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: