Touringcar offerte Gelderland


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Gelderland

Touringcar huren Gelderland

Ga je een touringcar huren naar de mooie hoofdstad van Gelderland? Dan zal Arnhem jullie warm verwelkomen. Arnhem waar je in het Openluchtmuseum vele activiteiten zult ontdekken. Een touringcar huren in Gelderland brengt je naar de vele demonstraties en museale gebouwen in dit zeer uitgestrekte museumpark. Bekijk de plattegrond, check de activiteitenagenda, kom alles te weten over de verschillende bijzondere vakantie activiteiten. Neem een duik in de geschiedenis. Je kunt ook een dubbeldekker bus huren in Gelderland. Al deze touringcars zijn zeer comfortabel. Je zult zien dat de vriendelijke en ervaren chauffeurs ervoor zorgen dat jullie welverdiende reis of dagtocht een succes wordt. Een touringcar huren in Gelderland brengt je veilig naar je favoriete voetbalwedstrijd in het Gelredome. Apen kijken is natuurlijk het leukste wat er is! Het is grappig, je kan er iets van leren én het is herkenbaar. Want wist jij dat apen van alle dieren het meest op jullie lijken? Grote kans dus, dat ook jij op één van de apen uit Apenheul lijkt. Een dubbeldekker bus huren in Gelderland en dan met z’n allen aapjes kijken. Waar lijk jij het meest op? Bonobo, Orang-Oetan, Gorilla’s of Chimpansee?

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met de midibus naar Flipje

In plaats van een dagje sporten kun je er op uit trekken met je groep naar bloemen en kleinfruit pluktuin de Bosrand in Wageningen.  Ga een midibus huren in Gelderland en laat je afzetten door onze zeer ervaren en betrokken chauffeur aan de Dorskampweg in Wageningen. Daar ben je van harte welkom om zelf fruit te oogsten, je eigen boeket te plukken of verse thee kruiden te plukken. Tussendoor kun je onder het genot van een eigen gemaakt vruchtensapje of een kopje vers geplukte thee in de theetuin van het schitterende uitzicht over de Wageningse Eng genieten. Van Wageningen gaan we naar Tiel. Wie kent het fruitbaasje Flipje niet? Generaties lang zijn opgegroeid met de heerlijke jam van firma De Betuwe. Flipje werd in het leven geroepen om het product te verkopen. Sinds 1993 is de fabriek in Tiel gesloten. Vanaf die tijd leeft Flipje alleen nog maar voort in de herinneringen van Nederlanders. En in het Flipje- en Streekmuseum natuurlijk. De touringcar is het meest voorkomende type bus. Veilig en betrouwbaar. Een kleine touringcar huren in Gelderland die je zo kan afzetten bij Flipje.

Rolstoelpassagier kan veilig mee

In het prachtige groene en heuvelachtige landschap van Groesbeek ligt het Vrijheidsmuseum. Het museum ligt dicht bij Duitsland en midden in het gebied van twee van de belangrijkste operaties aan het Westfront tijdens WO2: Market Garden en Veritable. Ook een rolstoelpassagier kan heel veilig met de groep mee. Een rolstoeltouringcar huren in Gelderland is in het bezit van een lift. Hierdoor kan de rolstoelpassagier door middel van de lift in de touringcar gereden worden. Uit de touringcar worden banken gehaald en wordt de rolstoel vastgezet in de touringcar. De rolstoeltouringcar is zodanig om te bouwen dat het mogelijk is om diverse rolstoelen te vervoeren.

Vergaderen en reizen

Touringcars van zijn multifunctioneel, hierdoor zijn deze touringcars inzetbaar bij vele soorten vergaderingen. Door de unieke kenmerken van de touringcars zijn dat deze bussen uitermate geschikt zijn voor zakelijke reizen. Door de verschillende vergader en presentatiemogelijkheden kun je je reistijd in deze luxe touringcar optimaal benutten, ideaal voor ritten samen met je collega’s of zakenrelaties.

Bekende opstaplaatsen in de achterhoek:

Zelhem               Restaurant Het Witte Paard, Ruurloseweg 1
Aalten                 Camperparkeerplaats naast De Hofnar, Polstraat
Borculo               Busstation, Needseweg
Dinxperlo           Bushalte Willem van Oranjeplein
Doetinchem       McDonalds, Ettenseweg 1
Neede                  Busstation (bij zwembad)
Ruurlo                 Bussluis bij sporthal ’t Rikkenhage
Ulft                       Bushalte Bonte Brug
Varsseveld          Bushalte Den Es (bij ‘De Rotonde’)
Eibergen             Bushalte Viersprong (bij Het Assink)
Groenlo               Busstation, Parallelweg
Lichtenvoorde   Richterslaan
Winterswijk       de Storm
Zevenaar            AC restaurant aan de snelweg

 

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: