Touringcar huren zomercarnaval Rotterdam?


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren voor zomercarnaval Rotterdam

Ondanks het hele zuiden carnaval viert vanaf 11 november tot eind februari, wordt in Rotterdam het zomercarnaval gehouden op de laatste zaterdag in juli. Het zomercarnaval dat plaatsvindt in het harte van Rotterdam behoort tot één van de grootste evenementen van Nederland. Dit mogen jullie niet missen! Ga feesten tijdens het zomercarnaval in Rotterdam of loop de straatparade mee! Willen jullie met een grotere groep meedoen of aanwezig zijn bij dit spektakel? Huur dan een goedkope bus en laat jullie ernaar toe brengen door de chauffeur. De gehele groep kan in één keer naar de feestlocatie gebracht worden en er hoeft niemand de BOB te blijven. Het feest start zodra jullie de minibus, de touringcar of zelfs de dubbeldekker instappen. Bij ikwileengoedkopebushuren.nl hebben we namelijk verschillende bussen zodat we het bus vervoer kunnen aanpassen op de grootte van de groep.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

De zomercarnaval straatparade

Het zomercarnaval in Rotterdam duurt drie dagen lang. Drie dagen met passie, vuur en natuurlijk pracht en praal! Dit carnavalsfeest wordt vertegenwoordigd door meer dan 30 culturen en het meest kleurrijke hoogtepunt is de straatparade! De enorme optocht die door het centrum van Rotterdam gaat zal je ogen laten uitkijken. Jaarlijks lopen namelijk meer dan 2000 carnavalsvierders uit heel Nederland en zelfs vanuit het buitenland aan deze tropische carnavalsoptocht mee. Er komen meer dan 1 miljoen mensen kijken. Wil je niet hoeven wachten op een taxi, of meerdere taxi’s om de gehele carnavalsvereniging of vriendengroep naar de plek te vervoeren waar de optocht begint? Zorg dan voor een midibus, touringcar of misschien een partybus? Als je in stijl wilt gaan zit je in de partybus goed! Na afloop kan het feest nog even doorgaan. Onze partybus is namelijk uitgevoerd met een goede muziekinstallatie, een lasershow en er zijn heerlijke gekoelde dranken aan boord.

Vraag eenvoudig een offerte aan en ontvang passend bus vervoer!

Vul het offerteaanvraagformulier in op onze website ikwileengoedkopebushuren.nl. Doe dit zo volledig mogelijk zodat wij het best passende bus vervoer voor jullie kunnen uitzoeken. Natuurlijk zoeken wij ook direct naar de goedkoopste aanbieder. Zorg voor een geslaagde zomercarnaval in Rotterdam, zorg voor passend vervoer! Of jullie nu met 8 mensen zijn, een groep van 40 man vormen of met ruim 80 personen vervoerd willen worden naar het zomercarnaval in Rotterdam, ikwileengoedkopebushuren.nl heeft de juiste oplossing! De kosten voor het huren van een goedkope bus liggen vele malen lager dan het reserveren van meerdere taxi’s om de gehele groep te vervoeren. Laat ons een prijsofferte aanleveren zodat je het zelf kunt vergelijken!

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: