Bus huren RAI Amsterdam


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren RAI Amsterdam

Bus huren RAI Amsterdam

RAI staat voor Rijwiel- en Automobiel-Industrie. RAI Amsterdam is nu een evenementen- congres- en beurs complex in Amsterdam-Zuid. In 1956 werd RAI opgesplitst in RAI vereniging en de onderneming Amsterdam RAI B.V. RAI Vereniging voor de mobiliteitsindustrie en RAI B.V. voor het organiseren van beurzen en evenementen. Er worden in de RAI in Amsterdam elk jaar zeker 500 evenementen georganiseerd die meer dan anderhalf miljoen bezoekers trekken. De RAI heeft een oppervlakte van 112.200 m2 en heeft 12 hallen. Er zijn 70 congres- en vergaderzalen. Zo vind er onder andere elke twee jaar de autobeurs en het evenement Aquatech plaats. Maar ook HISWA, Horecava, de huishoudbeurs en Jumping Amsterdam worden in de RAI gehouden. Ook Dancefeesten zoals Dirty Dutch, Innercity en het Valhalla festival vinden hier plaats.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Concertvervoer RAI Amsterdam Noord Holland

De RAI Amsterdam is bij uitstek geschikt voor concerten. Heb je een ticket voor een concert en ga je daar met vrienden naartoe, huur dan eens een bus als concertvervoer. Je kunt de kosten delen met je vrienden of vriendinnen. Je kunt als concertvervoer een minibus, een midibus, een touringcar, een partybus of een dubbeldekker huren. Alles is mogelijk. En het huren van een bus is minder kostbaar dan je denkt. Vraag maar eens, overigens geheel vrijblijvend, een bus offerte aan bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Je ontvangt van meerder bus maatschappijen een offerte die je kunt vergelijken. Zit er een bus maatschappij bij met wie je wel op naar het concert wil reizen dan kun je daar zelf afspraken mee maken. Geef je wensen aan bij de offerte aanvraag. Denk hierbij aan koffie of thee, een drankje en een hapje én de muziek.

Gezellig met de bus naar de RAI in Amsterdam

Of je nu naar een concert gaat of naar een evenement, je zult toch vervoer moeten hebben. Is het aan jou om dit vervoer te regelen, huur dan een bus! Je kunt heel gemakkelijk meerdere bus offertes tegelijkertijd aanvragen via de website van ikwileengoedkopebushuren.nl. Er zijn meerdere soorten busjes en bussen te huur. Voor een kleine of wat grotere groep kun je een minibus of midibus huren. Ben je met meer personen dan kun je kiezen voor een touringcar. Deze heb je ook in meerdere gradaties voor wat betreft luxe. Wil je er een feestje van maken huur dan een partybus. En ben je met een hele grote groep dan kun je een dubbeldekker huren. In de meeste gevallen huur je een bus met chauffeur. Dan kan ook werkelijk iedereen genieten van een ‘vrije’ dag.

Concertvervoer maar dan op de luxe manier

Ga je naar een concert laat jezelf en je vrienden dan eens vervoeren op een luxe manier. Huur een luxe touringcar of een speelse partybus en laat je rijden door een chauffeur. De chauffeur haalt jullie op en brengt jullie ook weer thuis. Je kunt onderweg genieten van een hapje én een drankje terwijl jullie favoriete muziek wordt gespeeld. Lijkt dit je wel wat? Vraag dan vrijblijvend een bus offerte aan en ontvang van meerdere bus maatschappijen een op maat gemaakte offerte. Vergelijk deze offertes en neem zelf contact op met die bus aanbieder die het beste bij jullie past.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: