Touringcar huren koningsdag Rotterdam?


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren Koningsdag Rotterdam

Bus huren Koningsdag Rotterdam

Op zaterdag 27 april viert Nederland natuurlijk de verjaardag van koning Willem-Alexander. In Rotterdam wordt Koningsdag uitbundig gevierd! Naast de vele vrijmarkten en feestjes zijn er ook een aantal grote festivals die je kunt bezoeken. Ga lekker uit je dak bij liveoptredens van grote artiesten of swing mee op de beats van de allerbekendste Dj’s tijdens het spectaculaire koningsfeest in Rotterdam Zuid-Holland! Zorg wel dat je na afloopt veilig thuis komt met al je vrienden. Taxi’s zijn vaak moeilijk te krijgen bij zulke grote evenementen als Koningsdag Rotterdam. Huur daarom een goedkope bus en zorg dat jullie allemaal naar huis kunnen na afloop van een spectaculair feest!

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Goedkope bus huren naar het Kralingse Bos Festival met Koningsdag

Tijdens Koningsdag wordt er aan de Kralingse Plas een groot festival georganiseerd met een fantastische line-up! Reizen jullie met een grote groep vrienden naar Rotterdam om dit feest bij te wonen? Huur dan een mini bus, midibus of eventueel een partybus om de gehele club in één keer te vervoeren naar dit fantastische feest. Niemand hoeft de BOB te zijn en er hoeft na afloop niet gewacht te worden tot er een taxi beschikbaar is. Stap gewoon met z’n alle de goedkope bus in en laat je veilig thuis brengen.

Ook tijdens het feest Oranjebitter, staat de partybus voor jullie klaar!

Al wel eens eerder bij dit magische huisfeest “Oranjebitter” geweest tijdens Koningsdag in Rotterdam Zuid-Holland? De vijf area’s grote “huiskamer” bezorgt jullie een heerlijke dag met veel muzikaal genot! Bezoek de huiskamer, de garage, de tropische tuin of de serre waar ieder een eigen muziekgenre speelt met de beste Dj’s en artiesten. Stap na afloop de vooraf gereserveerde partybus in en vier een afterparty op weg naar huis. Onze partybus is uitgerust met een goede muziekinstallatie en een lasershow. Daarnaast zijn er natuurlijk heerlijk gekoelde drankjes aan boord!

Het Kingsland Festival in Rotterdam, daar moet je bij zijn!

Het grootste eendaagse dancefestival van Nederland met honderdvijftig dj’s en liveacts in vijf steden, dat is Kingsland. Dit jaar is het festival voor het eerst ook in Rotterdam te bezoeken! Verwacht house, hiphop, hardstyle en heel veel oranje confetti op het parkeerterrein van Ahoy Rotterdam. Laat jullie hier afzetten met goedkoop busvervoer en ook weer ophalen na afloop. Of jullie nu met 8 vrienden, 20 mensen of misschien wel met een club van 40 man erheen gaan, via ikwileengoedkopebushuren.nl regel je eenvoudig het juiste vervoer!

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: