Touringcar huren koningsdag den Haag?


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren Koningsdag Den Haag

Bus huren Koningsdag Den Haag

Op 27 april staat Den Haag weer volledig in het thema van Koningsdag. Voorafgaand aan deze feestelijke dag is het natuurlijk Koningsnacht! Op 26 april start het Oranjefeest in Den Haag Zuid-Holland dus al echt goed! In de binnenstad wordt een groots muziekfestival gegeven genaamd The Life I Live. Dit is de opvolger van de zo bekende Haagse KoninginneNach. De gehele stad wordt omgetoverd tot een gratis festivalterrein waar de beste muziek te horen is. Ga jij met jouw vrienden naar dit muziekevenement in Den Haag Koningsnacht? En zijn jullie met meer dan 4 personen? Dan is het uiterst verstandig om vooraf passend vervoer te regelen, zodat jullie weer veilig thuis komen na een avondje flink feesten. Huur een goedkope bus bij ikwileengoedkopebushuren.nl

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Busvervoer snel en goedkoop

Natuurlijk heeft er tijdens Koningsnacht niemand zin om de BOB te zijn. Dat hoeft ook niet als je ervoor kiest om vooraf een minibus of midibus met chauffeur te huren. De prijs zal je verbazen, een goedkope bus huren is namelijk vele malen voordeliger dan het huren van 2 of meer taxi’s! Je kunt de kosten eenvoudig delen door het aantal personen die er mee gaan naar de Koningsnacht in Den Haag. Gaan jullie naar het The Life I Life Festival in de binnenstad van Den Haag? Dan zijn jullie niet de enige! Er zijn namelijk nog ruim 200.000 andere bezoekers die op dit fantastische evenement afkomen. Taxi’s rijden af en aan maar hebben niet de capaciteit om iedereen op tijd naar huis te brengen. Willen jullie na afloop niet uren op een taxi wachten? Regel dan busvervoer en zorg dat iedereen veilig thuiskomt.

Kies voor een midibus, touringcar of partybus

Willen jullie tijdens Koningsdag naar Kingsworld in Den Haag, dat gehouden wordt in het ADO Den Haag Voetbalstadion? Er zijn 4 podia en een mainstage vol met de beste artiesten. Ga voor de lekkerste House, Urban, Eclectic, Latin en Rap muziek naar Kingsworld en laat jou en je vrienden brengen en halen door bijvoorbeeld de partybus. Tijdens de rit kan er alvast een beetje opgewarmd worden zodat jullie meteen in de feeststemming zijn als jullie aankomen in het stadion. Natuurlijk worden jullie na afloop ook weer veilig thuisgebracht nadat jullie een gezellige afterparty in de partybus gevierd hebben. De partybus is een speciale touringcar die uitgevoerd is met een goede muziekinstallatie en een lasershow. Uiteraard zijn er ook heerlijk gekoelde drankjes aan boord. Je Koningsfeest kan echt niet beter beginnen en eindigen!

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: