Touringcar huren koningsdag Amsterdam?


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren Koningsdag Amsterdam

Bus huren Koningsdag Amsterdam

Tijdens Koningsdag kleurt Amsterdam geheel Oranje. Eigenlijk gebeurd dat al de avond voor 27 april, tijdens de zogeheten Koningsnacht! Met allerlei live optredens en pleinfeesten veranderd het centrum van Amsterdam in één groot straatfeest. Zelfs de grachten in Amsterdam liggen volledig vol bootjes met oranje versierde feestvierders. Gaan jullie dit jaar met de hele groep Koningsnacht of Koningsdag vieren in Amsterdam Noord-Holland? Regel dan alvast goedkoop busvervoer zodat jullie veilig en snel met z’n allen tegelijk erheen gebracht kunnen worden. En natuurlijk na afloop van het feest ook weer veilig thuis komen.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Touringcar huren koningsnacht Amsterdam

Tijdens Koningsdag of Koningsnacht staat Amsterdam op z’n kop. Er is zoveel te doen, dat het moeilijk kiezen is. Of je nou gaat naar Paradiso, naar Kingsland, een feest in de Melkweg of naar één van de vele clubs zoals Club Ub, Club Yolo of Club NYX je zult overal een heerlijk feestje kunnen bouwen! Zorg dat je gepast bus vervoer hebt om na afloop veilig thuis te komen met al je vrienden. Regel een minibus of midibus. Zijn jullie met een grotere groep dan kun je om een touringcar vragen. Misschien is een partybus huren via ikwileengoedkopebushuren.nl ook wel een goed idee!

Betaal niet teveel voor bus vervoer en kom toch veilig thuis

Als je voor Koningsdag of Koningnacht bus vervoer zoekt vanuit Amsterdam of naar Amsterdam dan kun je het beste het offerteaanvraagformulier invullen op de website ikwileengoedkopebushuren.nl. Aan de hand van jouw aanvraag zoeken wij de beste bus vervoer bij jullie groep. Vul het formulier dus zo uitgebreid mogelijk in. Geef ook even aan of jullie gebruik willen maken van de partybus om in stijl naar huis gebracht te worden vanuit Amsterdam na een geslaagd Koningsfeest in bijvoorbeeld de Ziggo Dome. Onze partybus is namelijk uitgerust met een goede muziekinstallatie, een lasershop en heerlijk gekoelde dranken. Zo kun je nog samen even een heerlijke afterparty houden in de bus op weg naar huis!

De drukte vermijden en het bus vervoer naar huis regelen

Op zo’n dag als Koningsdag in Amsterdam wordt de stad overladen met bezoekers Deze enorme drukte is gezellig, de straten lopen vol met oranje uitgedoste mensen en het feest is in volle gang. Maar als jullie naar huis willen en jullie hebben geen bus vervoer geregeld, dan wordt het zeer lastig om met een grotere groep in één keer het centrum te verlaten. Er rijden vele taxi’s af en aan maar op dit aantal mensen zijn zij niet voorbereid. Regel daarom vooraf al een goedkope (rolstoel) touringcar zodat deze op een afgesproken tijdstip en plaats voor jullie klaar staat en jullie veilig met z’n allen naar huis brengt. Klik hier als je meer informatie wil over koningsdag Amsterdam. 

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: