Bus offerte Jaarbeurs Utrecht


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren Jaarbeurs Utrecht

Bus huren Jaarbeurs Utrecht

De Jaarbeurs is een gebouwencomplex voor beurzen, concerten maar vooral evenementen in Utrecht. Het terrein van de Jaarbeurs is 100.000 m2 en er komen meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar. De Jaarbeurs is ontstaan na de eerste Wereldoorlog als plaats om handel te drijven. In 1917 werd de eerste Utrechtse Jaarbeurs gehouden en trok 87.000 (geselecteerde) bezoekers. Na de tweede wereldoorlog is men in Utrecht opnieuw begonnen met het organiseren van Jaarbeurzen. Naast de Jaarbeurs worden er nog andere beurzen gehouden zoals de Vakantiebeurs, KreaDoe en de 50+ beurs. Maar ook dancefeesten zoals Trance Energy en Thunderdome vinden hier plaats.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Concertvervoer naar de Jaarbeurs in Utrecht

Concertvervoer naar de Jaarbeurs in Utrecht regelen is heel simpel via de website van ikwileengoedkopebushuren.nl. Zo weet je zeker dat je het concertvervoer krijgt dat je het liefste wilt. Ben je met een klein groepje dan kun je een minibus huren. Wanneer je een minibus met chauffeur huurt hoeft er van jullie groepje ook niemand de Bob te zijn. Ben je met maximaal 19 personen dan kun je een midibus met chauffeur huren. Zo kun je met zijn allen in één busje en dat is wel zo gezellig. Wanneer de groep nog groter is kun je een comfortabele touringcar met chauffeur huren en zo luxueus worden vervoerd. Wil je er een feestje van maken onderweg huur dan een partybus met chauffeur. Een partybus is voorzien van een geluidsinstallatie, discolampen en een karaoke set. Vraag eens een bus offerte aan op ikwileengoedkopebushuren.nl.

Met vriendinnen naar de Jaarbeurs in Utrecht

Soms ga je niet naar een concert maar naar een evenement. Zo kun je samen met een groep vriendinnen naar de KreaDoe beurs of met familie naar deVakantiebeurs in Utrecht gaan. Wanneer je met meerdere vriendinnen gaat is het een leuk idee om dit dagje uit samen te beginnen. Huur eens een bus! Ben je met een paar vriendinnen dan kun je een minibus met chauffeur huren. Is het groepje wat groter dan huur je een midibus. Hier kunnen tot 19 personen in. Wil je meer ruimte of is de groep groter, dan kun je ook een touringcar huren. Op ikwileengoedkopebushuren.nl kun je eenvoudig een bus offerte aanvragen. Geef jullie wensen door en je ontvangt een offerte van bus verhuurbedrijven. Deze offertes kun je dan makkelijk vergelijken en als een van deze bedrijven je bevalt kun je zelf verdere afspraken maken.

Huur eens een bus als je met zijn allen naar een concert of evenement gaat

Heb je plannen om dit jaar met een grote groep naar een concert of evenement te gaan? Huur dan eens een bus. Het ligt er natuurlijk aan hoeveel personen er mee gaan maar een bus is in vele maten te huur. Bij een busje (minibus) met maximaal 8 zitplaatsen hoef je er geen chauffeur bij te huren maar dat is wel aan te raden. Is de groter dan 8 maar kleiner dan 20 personen dan kun je een midibus met chauffeur huren. Voor een nog grotere groep bestaat de mogelijkheid om een touringcar, partybus of dubbeldekker te huren. Vraag eens een bus offerte aan bij ikwileengoedkopebushuren.nl en je zult zien dat het huren van een bus helemaal niet duur hoeft te zijn.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: