Bus offerte Carnaval Sittard / Geleen


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren voor Carnaval Sittard / Geleen

Bus huren voor Carnaval Sittard / Geleen

In Sittard vieren ze geen weekend carnaval maar 6 dagen! In Sittard weten ze wat carnaval vieren is. Hier maar ook in andere delen van Limburg, wordt het carnavalsfeest “vastelaoves-6-daagse” genoemd. Sittard heet geen Sittard meer maar Marotte Riek. Er worden nonnevotten gegeten en het carnavalsprogramma zit bommetje vol met allerlei leuke acts zoals Appelsienesjmiete en ’t Kanon van ’t Balkon. Ook de carnavalsoptochten in Sittard /Geleen zijn een lust voor het oog! Als jullie met de vriendengroep of de gehele carnavalsvereniging aanwezig willen zijn bij dit spektakel, regel dan goedkoop bus vervoer!

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met de bus naar het carnaval in Sittard-Geleen

Sittard is the place to be met carnaval. Dit feest mogen jullie echt niet missen. Regel daarom vooraf een mini bus, of als jullie met een hele grote groep zijn een touringcar die jullie naar het centrum in Sittard brengt. Klaar met feesten? Dan staat de touringcar, of misschien wel de partybus natuurlijk ook weer klaar om jullie veilig naar huis te vervoeren. Geen gedoe met het regelen van meerdere taxi’s, iedereen kan in één keer, samen in één bus naar huis. De kosten voor het huren van een touringcar of midibus zijn vergeleken met het huren van meerdere taxi’s een meevaller. Kijk op de website ikwileengoedkopebushuren.nl en vul het offerteaanvraagformulier in. Wij zoeken gepast busvervoer bij jullie aanvraag en natuurlijk benaderen we de goedkoopste aanbieder. Hierdoor zijn jullie altijd verzekerd van goedkoop bus vervoer en een passende oplossing.

De Kènjeroptoch of Groote Optoch meedoen in Sittard?

Zoeken jullie vervoer voor de gehele carnavalsvereniging zodat jullie met z’n allen tegelijk bij de start van de optocht in Sittard kunnen verschijnen? Neem dan contact op met ikwileengoedkopebushuren.nl en vraag om de mogelijkheden via het offerteaanvraagformulier. We hebben voor ieder gezelschap een passende oplossing, of jullie nu met 10, 40 of 80 mensen zijn. We hebben voor zeer grote groepen eventueel ook een dubbeldekker bus in ons assortiment. We rijden de gehele carnavalsperiode met divers bus vervoer richting Sittard vanuit het gehele land.

Kom naar Auw Wievebal, het scholierencarnaval of het Tröötekonkoer

Gaan jullie lekker uit jullie dak op één van de carnavalsfeesten of ballen in Sittard? Vinden jullie het niet leuk om tijdens zo’n avond één van jullie als BOB te dopen? Zorg dan voor bus vervoer en laat jullie lekker brengen en halen. Als jullie de kosten delen van het huren van een bus, dan is dit goedkoper dan dat ieder voor zich met een taxi naar huis gaat en natuurlijk ook veel gezelliger!

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: