Touringcar offerte Friesland


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Touringcar huren Friesland

Touringcar huren Friesland

Een touringcar huren naar de voormalige gevangenis in Leeuwarden. Hoe spannend is dat. Ga met een stel “boeven” een touringcar huren in Friesland en ga naar het museum “Het Blokhuispoort”. Deze bevindt zich in de voormalige gevangenis. Het museum vertelt de geschiedenis van de oude gevangenis. In de voormalige cellen vind je ateliertjes en kleine winkeltjes en zo nu en dan worden er concerten in het Blokhuispoort georganiseerd. Nog niet zo lang geleden was er een concert van de Britse electro-indiepopgroep Coasts bij of all places! Overnachten in deze gevangenis in Leeuwarden? Kan dat? Ja zeker. Wil je slapen in een gevangeniscel dan kun je dit boeken. Zowel dorms als privé kamers met eigen douche kun je boeken. Er is zoveel meer te beleven in Leeuwarden. Trommel al je vrienden op en ga een dubbeldekker bus huren in Friesland om de scheve toren te gaan beklimmen. Of maak een unieke gondelvaart. Je kunt een pizza halen bij de burgemeester. Bij Burgemeester van Napels geniet je namelijk van échte Italiaanse gerechten.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met een midi bus naar de Vrouwe van Stavoren

Met een midibus huren in Friesland laat je je afzetten aan de oude haven van Stavoren. Daar vindt je Hotel De Vrouwe van Stavoren. De bijzondere fraaie ligging biedt je vanuit de gezellige serre en het haven-terras uitzicht op een fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen als klippers, schoeners en andere grote platbodems. Dit alles gadegeslagen door de Vrouwe van Stavoren. Ga een minibus huren in Friesland en reis met een paar gezinnen naar Joure. Het puzzelmuseum Joure staat boordevol logische puzzels, breinbrekers en raadsels. Er is ook volop gelegenheid om zelf te puzzelen. Tijdens je bezoek aan het puzzelmuseum wordt je op een leuke en enthousiaste manier verrast door magisch entertainment. Iedereen vindt het leuk om op een ongedwongen manier getuige te zijn van kleine “wonderen”. Voor grotere groepen tot 45 personen kun je een touringcar huren in Friesland.

Met een rolstoeltouringcar ben je niet afhankelijk

Op familiebezoek, naar een feestje of winkelen. Met elkaar genieten is het allerbelangrijkste. Maar hoe kom je daar als je gebruik maakt van een rolstoel of een scootmobiel? Het is erg fijn als je niet afhankelijk bent en zelf kunt gaan waar en wanneer je dat wilt. Een rolstoeltouringcar huren in Friesland is de ideale oplossing als je met het verzorgingstehuis een dagje uit wilt bijvoorbeeld. Alles verloopt perfect. Zo is de chauffeur tevens je gastheer of gastvrouw. Ze kunnen de kaartjes ophalen bij de kassa, zorgen ervoor dat iedereen goed de bus uitkomt en zorgen ervoor dat iedereen op tijd bij het restaurant is. Voor de minder validen is het namelijk erg belangrijk dat hun dagje uit onvergetelijk wordt.

Met een Amerikaanse schoolbus naar het feest

De jurk van de bruid is prachtig, het trouwpak van de bruidegom past perfect en de ringen zijn oogverblindend mooi. Hetzelfde geldt voor de trouw locatie met schitterende zalen is De Postwagen de ultieme locatie voor een bruiloft in Friesland. Plechtigheden, recepties en feestjes zijn hier een groot succes. Van het officiële gedeelte tot het uitgebreide feest eindeloos geluksmomentjes. Maak de dag compleet en ga een Amerikaanse schoolbus huren in Friesland om je bij de Postwagen af te laten zetten. De Postwagen biedt je ook de mogelijkheid voor je vergaderingen.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: