Touringcar offerte Flevoland


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 1 reviews.

Touringcar huren Flevoland

Touringcar huren Flevoland

Een dagje een touringcar huren naar Flevoland. Via tijdelijke besturen en bestuurlijk indelingen is Flevoland sinds 1 januari 1986 officieel ingesteld als twaalfde provincie van ons land. Hoofdstad van Flevoland is Lelystad. Ondanks de jonge leeftijd van de stad heeft Lelystad genoeg om toeristen en dagjesmensen aan te trekken. Je kunt een touringcar huren in Flevoland om Batavialand in Lelystad te gaan bezoeken.  De reconstructie van het historische schip Batavia kun je van ruim tot in de mast bezichtigen. Zorgboerderij de Huif verzorgt huifkartochten door het bosgebied het Hollands Hout. Leuk om een dubbeldekker bus te huren in Flevoland en er met je buurtvereniging op uit te trekken naar deze Zorgboerderij de Huif.  Maak er een huifkarfeest van. Een huifkarfeest is een tocht met een huifkar door het bos. Onderweg kun je stoppen op een mooie picknickplek in het bos. Gezellig met kleedjes, mandjes met koffie, limonade en broodjes.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Optimaal genieten in je touringcar

Ga voor een congres een keer ergens anders heen dan op je eigen kantoor. Je werk kan een minibus huren in Flevoland om je naar een leuke locatie te brengen. Een locatie die meer faciliteiten biedt dan op je eigen kantoor.  Zit je met een grotere groep op kantoor dan kan je baas een midibus huren naar een meeting in Flevoland. Hier kunnen tot wel 45 personen in meereizen. Schokland heeft De Gesteentetuin. In De Gesteentetuin maak je een reis door de tijd. Die reis begint zo’n 200.000 jaar geleden. In de Gesteentetuin is een aantal zwerfkeien te zien, die door de gletsjers van de voorlaatste ijstijd in de Noordoostpolder zijn achtergelaten. Met een kleine touringcar huren Flevoland kun je met een gezelschap dit gaan bekijken. Met een touringcar met chauffeur kun je volop genieten van je uitstapje. Geen stress voor de lange rit dus optimaal genieten van je vrije tijd.

Met een rolstoeltouringcar naar Urk

Een rolstoeltouringcar huren in Flevoland maakt reizen voor mindervalide personen een stuk gemakkelijker en zeker ook leuker. Of het nu om een korte rit of een hele dagtocht gaat, een rolstoelbus kan voor vele soorten ritten gehuurd worden. De chauffeur zal je assisteren met in- en uitstappen. Laat je afzetten door de ervaren chauffeur in Urk. Ervaar het eilandgevoel van het pittoreske dorp Urk met een wandeling onder leiding van een gids. Ontdek het doolhof van steegjes in de oude dorpskern waar ieder huisje anders is en geniet van de prachtige verhalen en anekdotes. Je kunt het museum ‘’Het Oude Raadhuis” bezoeken en kom meer te weten over de Urker klederdracht, de visserij en geschiedenis van het voormalige eiland. Sta eens stil bij het monument voor vissers die niet terugkeerden van zee.

Met een trouwbus naar het schip

Trouwlocatie in Flevoland en je wilt iets geheel anders? Ga dan trouwen op een schip. Je bent buiten en omringd door water wat zorgt voor een prachtig uitzicht en heerlijk met de wind door je haren. Je kunt een trouwbus huren in Flevoland voor al je bruiloftsgasten en die laten afzetten bij de boot. Ga je zelf al als Bruid en Bruidegom in Bentley, kever of Limousine dan heb je toch netjes voor je gasten het vervoer geregeld. De gezelligheid begint al in de bus, dus je bruiloftsfeest komt al goed op gang.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: