Schoolreis bus offerte Zeeland


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Schoolreis bus huren Zeeland

Schoolreis bus huren Zeeland

Ga je erop uit met je klas naar Zeeland dan kan je er niet omheen dat er overal water is. Wil je een schoolreis bus huren om ergens naar toe te rijden dan is dit een leuk uitje. Met de klas naar Zeeland betekent dus zwemmen, varen en watersporten. Dit kun je doen in de Oosterschelde of op de stranden van Schouwen-Duiveland. Heel leerzaam een schoolreisje voor jullie als leraren en de leerlingen naar het Delta Park Neeltje Jans. Leerzame stof over de natuur in de Oosterschelde en de Deltawerken. Na de opening van de Oosterscheldekering is het informatiecentrum uitgebreid met een aantal attracties, zoals een waterspeeltuin, een aquarium en een rondvaartboot en werd het Deltapark Neeltje Jans. Een prima park om te bezoeken tijdens een schoolreisje in Zeeland met kinderen.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Naar Mini Mundi met de schoolreis bus

In de hoofdstad van Zeeland is er een familiepretpark Mini Mundi wat uiterst geschikt is om er met de klas naar toe te gaan. Het bekende Miniatuur Walcheren, een grote overdekte binnen- en buitenspeeltuin én een pretpark met leuke attracties. In het attractiepark maak je met de hele klas een spannend rondje in de achtbaan of een wat rustiger ritje in het treintje. Hier kun je zwieren en zwaaien in de schommelschuit of rondjes draaien in de 10 meter hoge ballonnentoren. Daarnaast kun je genieten van de draaimolen. Aan de jongste kinderen van de klas is ook gedacht, zij kunnen heerlijk binnenspelen met de bouwblokken, in de ballenbak of in de peuterhoek. Stichting Het Oude Brandspuithuis is ook een spannend schooluitje. Kinderen glijden van de brandweerpaal en springen in de brandweerauto op weg naar de brand. Het Oude Brandspuithuis heeft naast exposities ook een leuk interactief gedeelte. Terwijl de schooljeugd aan het genieten zin van actie, hebben de leraren de tijd om rustig langs de vaste overzichtstentoonstelling te lopen over de geschiedenis van Serooskerke Walcheren.

Welke schoolreis bus past bij jullie schoolreisje?

Bij ikwileengoedkopebushuren.nl kun je kijken wat het beste past bij het schoolreisje wat je naar Zeeland gaat maken. Toch zijn er voor de reizende schoolkinderen ook nog wat regeltjes wat betreft de veiligheid. Schoolkinderen die staan te popelen om in te stappen of uit te stappen, mogen dat pas wanneer hun dat verteld wordt. Laat ze niet aan de ramen, deuren of kozijnen komen. Ook de gordels zijn belangrijk. Blijf rustig op je plaats zitten. Je kunt bij ikwileengoedkopebushuren.nl ook een bus met chauffeur huren. Deze buschauffeurs zijn ook altijd wel meegaand met de schooljeugd. Zo kan hij een microfoon aan een van de leraren geven en kunnen de kleine studentjes leuk liedjes gaan zingen. Liedjes zoals we zijn er bijna. Wie kent het niet. Of de wielen van de bus. Zo lijkt de reistijd korter te duren.

Hoe gaat het te werk met het huren van een schoolreis bus naar Zeeland?

Heel gemakkelijk want je vult op de website ikwileengoedkopebushuren.nl een schoolbus offerte aanvraagformulier in en je ontvangt binnen enkele uren meerdere offertes. Nu mag je zelf kiezen welke het beste bij jou past. Maak je keus en maak er een geweldige schoolreis van samen. Het aanvragen van offertes is overigens geheel gratis.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: