Schoolreis bus offerte provincie Utrecht


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Schoolreis bus huren provincie Utrecht

Schoolreis bus huren provincie Utrecht

Ga een schoolreis bus huren voor je uitje naar Nieuwegein. In Nieuwegein vind je Down Under. Down Under is een paradijs voor alle leerlingen en kinderen die houden van water, fun en sport. De locatie in Nieuwegein beschikt over een ruime keuze aan indoor en outdoor activiteiten. Bij Down Under in Nieuwegein bieden ze je diverse arrangementen aan voor het organiseren van een onvergetelijk schooluitje. Bij Down Under bezorgen ze alle leerlingen en zelfs ook de leraren een onvergetelijke dag.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Van Glowgolf naar Ouwehand Dierenpak

In Houten vind je Glowgolf. Dit is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema onderwaterwereld. Met je klas speel je minigolf (of midgetgolf) in een waanzinnig decor en waan je tussen de vissen en koraal. Hoe gaaf is dit? De baan is uitgelicht door fluorescerende black lights waardoor de ballen, de banen en het decor licht geven. Kom jij een balletje slaan? Ook kun je met je klas Ouwehands Dierenpark in Rhenen ontdekken. Of je nu gorilla’s bewondert op tien meter hoogte in Gorilla Adventure of vanuit de observatiepost de beren bespiedt in Het Berenbos. Het is een schoolreisje waarbij altijd iets nieuws valt te ontdekken. In Ouwehands Dierenpark in Rhenen kan je hele klas zich vermaken en terugkijken op een onvergetelijke schoolreis. In Utrecht bevindt zich het Spoorwegmuseum. Dit is niet zomaar een museum maar leent zich uitstekend voor een leerzaam schoolreisje. Het is een fascinerende plek waar je ontdekt hoe de trein de wereld heeft veranderd. Met een levensecht station, een theater, spannende attracties en met wisselende tentoonstellingen en evenementen ben je altijd op het juiste spoor. Ontdek samen met je klas dit bijzondere museum.

Ikwileengoedkopebushuren.nl trots op jarenlange ervaring

Een schoolreis bus huren doe je altijd inclusief chauffeur, zodat je te allen tijde veilig op reis bent. Bij ikwileengoedkopebushuren.nl  zijn ze trots op jarenlange ervaring en nodigen je dan ook graag uit om ook eens een schoolreis bus te huren. Ga je met een grote klas op pad? Huur dan een complete bus. Je hoeft niet allemaal verschillende auto’s te charteren om iedereen in onder te brengen en je hebt geen vermoeide automobilisten omdat je er altijd een super opgeleide chauffeur bij krijgt. Voordeel van het huren van een bus voor een schoolreisje is dat iedereen bij elkaar blijft.  Samen met je klasgenootjes kun je in de bus al gaan bedenken wat deze mooie dag jullie kan gaan brengen. Reizend met een bus kan de groep tot het bereiken van de bestemming geen kant op. Dat is veilig en zorgeloos rijden.

Hoe gaan we dit aanpakken

Het gaat allemaal veel makkelijker dan je denkt. Met een paar drukken op de knop heb je het geregeld. Op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl vindt je een aanvraagformulier. Die heet schoolbus offerte aanvraagformulier. Vul dit netjes in en geef ook je wensen, als je die hebt, aan. Bij ikwileengoedkopebushuren.nl sturen ze dit aanvraagformulier door naar diverse busmaatschappijen. Na enkele uren krijg je bericht terug en kun je zelf kiezen welke aanbieder het beste bij je past. Wat ook nog super mooi is van ikwileengoedkopebushuren.nl is dat het geheel vrijblijvend en gratis is.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: