Schoolreis bus offerte Friesland


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Schoolreis bus huren Friesland

Schoolreis bus huren Friesland

Een schoolreisje wordt nog veel leuker met een schoolreis bus huren. Reis naar Monkey Town in Leeuwarden. Hier kun super met je klasgenootjes binnenspelen. En de leraren ook want die doen toch lekker stiekem mee. Lekker de beest uithangen. Laat de leerlingen klimmen, ravotten en lekker glijden in een van de veilige maar o zo uitdagende overdekte speeltuinen. Monkey Town in Leeuwarden een indoor speelparadijs.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Klimmen en zeilen

Lekker klimmen op een schoolreisje is heel spannend. Onder de tribunes van het Abe Lenstra stadion in sportstad Heerenveen staat de klimmuur van Mountain Network Heerenveen. De klimwand is zestien meter hoog en heeft zo’n negentig routes. Train ook je spieren op de boulderwand, want Heerenveen heeft één van de grootste boulderwanden van Noord-Nederland. Hier kun je met de hele klas je uitleven. Voor iedere leeftijd is er wel iets te klimmen.

In Stavoren kun je echt zeilen met de Friese Vloot. De enthousiaste schippers zeilen graag met jullie de horizon tegemoet naar interessante bestemmingen. Een schoolreisje aan boord van een traditioneel maar comfortabel zeilschip van de Friese Vloot. Het schip brengt de leerlingen op een bijzondere manier naar je bestemming. Als klap op de vuurpijl leer je samen ook nog zeilen. Op avontuur tussen de dieren. AquaZoo Leeuwarden vind je aan de prachtige Friese wateren. Leer van de ijsbereninspectie, feest mee tijdens het Pinguïn Haringhapfestijn en stap samen met een dierverzorger op een trekschuit tijdens de Zeehondensafari. Dit wordt een schoolreisje om nooit te vergeten.

Een Amerikaanse schoolbus hoe leuk is dat?

Om je een zorgeloze maar vooral veilige schoolreis dag te bezorgen kun je een bus huren bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Wat leuk is om daar een Amerikaanse schoolbus te huren. Deze gaat wel tot 44 personen maar ben je met een grotere klas kun je een dubbeldekker als optie kiezen. Of je huurt gewoon twee Amerikaanse schoolbussen. De leerlingen hebben zo een Amerikaanse bus wel in films gezien maar nu maken ze er zelf een ritje mee. Dit schoolreisje met een Amerikaanse bus zullen ze niet snel vergeten. Een authentieke schoolbus is een echte blikvanger. De bussen worden altijd afgeleverd met een vaste chauffeur. Chauffeurs die goed opgeleid, gecertificeerd, zeer gastvrij en meedenkend zijn. Boek bij ikwileengoedkopebushuren.nl en je zult zien dat je veel werk uit handen wordt genomen. Geef gerust al je wensen door. Daar wordt bij ikwileengoedkopebushuren.nl rekening mee gehouden. Heb je maar een bepaald budget? Geen probleem. Het wordt goed opgelost. Schoolbussen die de weg op gaan zijn stuk voor stuk goed onderhouden. Bij ikwileengoedkopebushuren.nl zijn leraren en leerlingen altijd verzekerd van een veilige schoolreis naar de plaats van bestemming en zeker ook weer de terug weg veilig naar huis.

Hoe ga je te werk?

Hoe ga je te werk? Via de website van ikwileengoedkopebushuren.nl kun je het formulier schoolbus offerte aanvraagformulier invullen. Makkelijk dat je het maar 1 x hoeft in te vullen met al je wensen.  Niks aanvragen van formulieren maar direct invullen. Na enkele uren zul je zien dat je offertes van verschillen ondernemingen binnen krijgt. Allen aan jou nog de keus welk aanbieder het beste bij jou past. Het gaat eenvoudig, snel en is vrijblijvend en gratis. Maak je keus en boek bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Veel plezier met de schooljeugd

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: