Schoolreis bus offerte Flevoland


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Schoolreis bus huren Flevoland

Schoolreis bus huren Flevoland

Vroeg vertrekken met nog slaperige, maar toch uitgelaten gezichten. ‘We zijn er bijna’ zingen terwijl de bus nog maar op de helft van de reis is. Gillen in de achtbaan en lachen om de rare kunsten van de apen. Een schoolreis is een heerlijk dagje uit. Laat de leerlingen en ook de leraren zelf alle schoolstress eruit gillen in Walibi Holland. Een schoolreis bus huren is de leukste manier om samen te reizen naar Walibi. Je vindt er zo veel stoere attracties waar de jeugd zich helemaal in uit kunnen leven. Alle spreekbeurten afgevinkt? Werkstukken ingeleverd? Toetsen achter de rug? Dan is het tijd voor het spannende schoolreisje. Ineens blijken die lieve giechelmeisjes het hardst te kunnen schreeuwen, verandert die rustige jongen in een extreme loopinglover en krijgt de dondersteen van de klas knikkende knieën van Goliath. Is niet iedereen een achtbaanheld? Er is genoeg te beleven in Walibi.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Onvergetelijk zijn Batavialand en Hans & Grietje

Een schoolreisje naar het museum Batavialand in Lelystad draait het om plezier, avontuur en ontdekking. Ga samen met je klas rondneuzen op de reconstructie van het VOC-schip de Batavia, bouw dijken in het Watertheater, duik in de geschiedenis van Flevoland en ga zelf aan de slag met touwslaan, spijkerslaan, steltlopen, hoepelen en ringwerpen. Met de uitdagende opdrachten, speelse activiteiten en interessante weetjes zal geen leerling zich vervelen. En dan heb je ook nog het Hans & Grietje Pannenkoekenhuis in Zeewolde. Hier beleef je het sprookje in het echt. In het meest magische pannenkoekenhuis vind je behekste tafels, staan kamers op zijn kop en gaan vloeren heen en weer. Oei spannend. Je zet alles zelf in beweging door aan touwtjes te trekken of op knoppen te drukken. Ben je een buitenkind? Speel in de Grote Snoeptoren of de Heksentunnels, spring op de springkussens, race rond op de grote skelterbaan of wandel de Broodkruimeltjesroute in het Verdwaalbos.

Een bus huren voor de leukste schoolreis?

Wat valt er toch van alles te regelen voor zo een heerlijk dagje uit. Bij ikwileengoedkopebushuren.nl maken ze het huren van een bus jullie zo gemakkelijk mogelijk. Welke bus past het beste bij jullie schoolreisje. Is er een budget? Maar het leukste bij ikwileengoedkopebushuren.nl zijn ook de buschauffeurs. De bus chauffeurs weten hoe ze om moeten gaan met jonge kinderen die bruisen van energie op de dag van de langverwachte schoolreis. Natuurlijk zijn er regels in de bus, maar dit gaat altijd in overleg met de docenten en begeleiders. Niet voor niets werken veel basisscholen al jaren met veel plezier samen met ikwileengoedkopebushuren.nl.

Hoe gaat het in zijn werk?

Eenvoudig, snel en gemakkelijk. En het kost weinig tijd. Hoe dan? Ga naar de website van ikwileengoedkopebushuren.nl en vul het formulier schoolbus offerte aanvraagformulier in. Geef je eventuele wensen aan. Druk op de knop en het wordt voor je uitgezocht. Nadat de aanvraag naar tientallen busmaatschappijen is gestuurd komt er voor jullie vast en zeker de juiste aanbieder uit de bus. De aanvraag is trouwens ook nog geheel vrijblijvend en gratis.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: