Schoolreis bus offerte Drenthe


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Schoolreis bus huren Drenthe

Schoolreis bus huren Drenthe

Een schoolreis bus huren om naar de Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold te reizen is een gaaf schoolreisje. Het is een speeltuin met een ‘boerderijthema’. In Drenthe ontvangen ze daar veel kinderen tijdens schoolreisjes. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen met een ‘boerengevoel’. De kids lopen hier niet direct tussen de koeien, maar kunnen ze wel van heel dichtbij bekijken. Die kun je achter glas zien. Binnen & Buiten is er ook volop van alles te beleven. Naast een fantastisch groot speelterrein buiten met o.a. trampolines, springkussens, traptrekkers, zandbak, dierenweide en kabelbaan, is er een enorme speelschuur met wel drie verdiepingen. Een unieke speel manage en Glow in the Dark kelder zijn favoriet bij veel kinderen. Een grote waterspeelplaats, met interactieve waterspelen en sproeiers bevindt zich hier ook voor een groot waterspektakel. Kortom, zowel bij mooi als minder mooi weer wordt jullie schoolreisje gegarandeerd een succes.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met de Schoolreis bus op zoek naar avontuur in het Wilde Westen?

Kom dan naar het Cowboy & Indianen Speelreservaat in Coevorden. Terwijl de kinderen zich uitleven op gigantische hindernissen, enorme springkussens, uitdagende trampolines, swingende touwladders, de reusachtige voetbalkooi of de spannende bowlingbaan kijken de leraren toe of beter ze spelen natuurlijk mee. Op de sfeervolle en overzichtelijke terrassen genieten ze van een kop koffie of thee, terwijl de schooljeugd lekker verder kan spelen. Buiten is er een leuke speeltuin met veel speel- en klautertoestellen, glijbanen voor groot en klein en een vriendjesschommel. Je kunt ook de dieren bezoeken in de kinderboerderij. Cowboy & Indianen Speelreservaat heeft ook een Glow in the dark midgetgolf en een Western midgetgolfbaan om met de hele klas een balletje te slaan. Ontdek de Oertijd met je hele klas. Die moeten jullie gezien hebben als je met je schoolreisje naar Drenthe gaat. Het Hunebedcentrum brengt je dichtbij de oermens. Dichterbij de oermens kom je niet. In de nieuwe expositie van het Hunebedcentrum beleven jullie de tijd van de hunebedbouwers. Vlakbij het grootste hunebed, dat met die reusachtige stenen het topstuk van de hunebedbouwers is. Om te weten te komen hoe deze stenen in het Hondsruggebied terecht zijn gekomen en wat de mensheid met het landschap heeft gedaan, bezoek je de poort van Hondsrug UNESCO Geopark.

Een schoolreis bus huren doe je het voordeligste bij ikwileengoedkopebushuren.nl

Bij ikwileengoedkopebushuren.nl vind je schoolbussen of touringcars die afgestemd zijn op jullie schoolreis. Deze bussen worden aan zeer veel scholen verhuurd. Een schoolreis bus huren doe je altijd inclusief chauffeur, zodat je te allen tijde veilig op reis bent. Het maakt niet uit wat de bestemming van jullie schoolreis is, want onze chauffeurs brengen jullie werkelijk overal naartoe. Bij ikwileengoedkopebushuren.nl zijn we trots op onze jarenlange ervaring. We nodigen je dan ook graag uit om ook eens een schoolreis bus te huren bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Bij ikwileengoedkopebushuren.nl krijg je maximalen garantie wat betreft de veiligheid, naleving rij- en rusttijden en duurzaamheid. Als je naar de website van ikwileengoedkopebushuren.nl gaat kun je zien dat je daar heel eenvoudig een formulier kunt invullen. Geef de plaats aan van vertrek en aankomst. Welk soort bus jullie graag hebben en om hoeveel schoolkinderen het gaat. Tik op verzenden en een paar uur later heb je verschillende offertes van aanbieders terug op je mail. Kies en boek! Het aanvragen van offertes is allemaal geheel vrijblijvend en gratis.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: