Bus huren concertvervoer Philips Stadion Eindhoven


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Concertvervoer Philips Stadion Eindhoven

Concertvervoer Philips Stadion Eindhoven

Het Philips stadion is gelegen in Eindhoven in de provincie Noord-Brabant en is de thuishaven van voetbalclub PSV. Al in 1916 wordt de eerste houten tribune van het Philips Sportpark in gebruik genomen. In 1933 komt er een overdekte tribune van beton en steen met 9000 zitplaatsen. Na de tweede wereldoorlog wordt het stadion uitgebreid met staantribunes voor 17.500 personen. Tussen 1968 en 1977 is men bezig geweest met de renovatie van het stadion. Vanaf dan kunnen er 26.500 personen in het stadion. In 1980 komt er opnieuw een verbouwing en worden er zeer luxe skyboxen gebouwd. Inmiddels heeft het stadion een capaciteit voor ongeveer 35.000 bezoekers. Er worden ook concerten gegeven van onder andere Eros Ramazotti, BLØF en Guus Meeuwis.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Groots met een zachte G in het Philips Stadion Eindhoven Noord-Brabant

Ben jij één van de gelukkige die een concert ticket heeft voor Guus Meeuwis? Gefeliciteerd. Heb je al vervoer om naar dat concert te gaan? Wanneer je met meerdere personen gaat kun je heel goed samen een bus huren. Het huren van een bus is namelijk lang niet zo duur als je denkt. Met een groepje samen reizen naar het Philips Stadion in Eindhoven wordt zo ook leuk. Bekijk eens de mogelijkheid om een partybus te huren. Het feestje begint dan al wanneer de partybus met chauffeur bij jullie voor de deur stopt. Vraag eens een bus offerte aan  je zult zien dat een bus huren goedkoper is als je denkt. Als wens kun je aangeven welke muziek je wilt horen én of jullie onderweg een drankje willen drinken of een hapje willen eten.

Op zoek naar concertvervoer voor een concert of evenement in het Philips Stadion

In het Philips Stadion in Eindhoven vinden vaak concerten of evenementen plaats. Ben je van plan één van deze concerten of evenementen te bezoeken? Dan kun je misschien met een groepje vrienden, vriendinnen, buren of klasgenoten samen een bus huren. Het maakt niet uit of de groep groot of klein is want er zijn bussen te huur voor heel veel verschillende groepen. Ga je bijvoorbeeld met 8 personen dan kun je een minibus huren. Zijn het er wat meer dan huur je een midibus. Je kunt natuurlijk ook een touringcar of partybus huren. En wanneer de groep heel groot is kun je een dubbeldekker of meerdere partybussen of touringcars huren. Op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl kun je een bus offerte aanvragen.

Vraag eenvoudig en snel een bus offerte aan

Wanneer je op zoek bent naar concertvervoer kun je eenvoudig en snel een bus offerte aanvragen op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl. Je kunt hier precies aangeven wat jullie wensen zijn. Het mooie is dat je van meerdere bus verhuurmaatschappijen een offerte ontvangt. Degene die een bus offerte sturen moeten wel aan de meeste van jouw wensen kunnen voldoen. Je hoeft nu alleen maar de bus offertes met elkaar te vergelijken en de beste er uit te zoeken. Wil je met deze bus maatschappij afspraken maken dan moet je dát wel zelf doen.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: