Touringcar huren Zwarte Cross festival Lichtenvoorde


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren Zwarte Cross festival Lichtenvoorde

Bus huren Zwarte Cross festival Lichtenvoorde

De naam Zwarte Cross stamt al uit 1960 en de deelnemers waren vooral kroegbezoekers die hun opschepperij waar konden maken op een cross terreintje. In 1997 werd de Zwarte Cross nieuw leven ingeblazen. Er werd voor het crossen op een cross terreintje in Hummelo een vergunning gekregen. Er reden een kleine 150 deelnemers en er kwamen 1000 bezoekers. Iedereen kon meedoen als je maar een vervoermiddel bezat. In 2019 kwamen er naar schatting ongeveer 220.000 bezoekers en duurde de Zwarte Cross 4 dagen. Het festival wordt gehouden op een terrein van 160 hectare in de gemeente Oost Gelre. Er zijn ruim 1000 theater artiesten en 250 bands die meedoen en optredens verzorgen op wel 33 podia en 41 festivallocaties.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Ga jij met een groep naar de Zwarte Cross, huur dan een partybus

Geen festival is zoals de Zwarte Cross. Heel veel bezoekers die vaak ook overnachten op de camping. Maar heel veel bezoekers zorgen ook voor heel veel drukte op de toegangswegen naar het festival terrein. Soms sta je wel even in de file. Wanneer je met vrienden naar de Zwarte Cross gaat kun je je laten vervoeren met een partybus. Vanaf het moment dat je instapt start jouw festival weekend. Geniet van een drankje en jullie eigen gekozen muziek. Kom je toch in de file dan kun je gewoon doorfeesten. Vraag voor het huren van een partybus eenvoudig een partybus offerte aan. Je ontvangt van meerdere partybus aanbieders een offerte. Maar je ontvangt alleen een offerte van die aanbieders die het beste kunnen voldoen aan jouw eisen. Vergelijk de offertes die je hebt ontvangen en als er een aanbieder bij is die voldoet, kun je daar zelf verdere afspraken mee maken.

Ga naar de Zwarte Cross in een gehuurde bus dat voorkomt veel gesleep met spullen

Als je naar de Zwarte Cross gaat is de kans groot dat je daar blijft overnachten. Je moet dan heel veel spullen meenemen zeker als je met een groep gaat. Al die spullen passen makkelijk in de laadruimte van een bus. Wat is er nu slimmer om te doen dan een bus huren voor jou en je vrienden? Je laadt al jullie spullen in en laat je door een bus met chauffeur comfortabel vervoeren naar het festival terrein van de Zwarte Cross. Zeker als je met zijn allen het vervoer betaald is het huren van een bus goedkoper dan je denkt. Vraag vrijblijvend een bus offerte aan via de website van ikwileengoedkopebushuren.nl. Vergelijk de aangeboden bus offertes en maak je keuze. Is de groep niet zo heel groot dan kun je kiezen voor een minibus of midibus. Ben je met meer dan 20 personen dan kun je kiezen voor een touringcar of een partybus. Alles is mogelijk!

Lekker luxe met een bus met chauffeur naar de Zwarte Cross

Als je met een gehuurde bus met chauffeur wordt vervoerd naar het festival van de Zwarte Cross dan is dat het toppunt van luxe. Je wordt op vooraf bepaalde plaatsen opgehaald door de bus met chauffeur en afgezet bij het festival terrein van de Zwarte Cross. Na afloop wordt je op het tijdstip dat jullie zelf hebben uitgekozen weer opgehaald door jullie bus met chauffeur en netjes thuis afgezet. Je hoeft dus niet te kijken welke vrienden kunnen rijden met hun auto’s. Je hoeft nergens je auto te parkeren. Onderweg kun je muziek luisteren, relaxen en misschien wel een drankje drinken. Vraag, overigens geheel vrijblijvend, eens een bus offerte aan voor een touringcar, partybus, midibus of minibus. Dit kan via de website ikwileengoedkopebushuren.nl.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: