Touringcar huren Musicfestival Appelpop Tiel


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren Musicfestival Appelpop Tiel

Bus huren Musicfestival Appelpop Tiel

Appelpop is sinds de eerste editie in 1992 gegroeid tot één van de allerbekendste en tofste festivals in ons land. Het is zelfs het grootste gratis muziekfestival van Nederland. Traditiegetrouw altijd in het tweede weekend van september barst het feest los in Tiel, grote namen als Anouk, de Jeugd van Tegenwoordig, Lil’Kleine, Within Temptation en de Golden Earring hebben in het verleden al hun opwachting gemaakt op één van de drie podia op de Waalkade. Kom jij ook dit jaar en neem je al je vrienden mee? Huur dan een goedkope bus bij ikwileengoedkopebushuren.nl

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Hoe ga jij met je vrienden naar Appelpop in Tiel?

Appelpop bezoeken met al je vrienden is natuurlijk het leukst, maar hoe ga je daar dan heen? Met de trein, in die drukte? Of allemaal ongezellig apart met verschillende auto’s. Waarom verras je je vrienden niet met een bus met chauffeur. Hoe vet is dat! Je zult waarschijnlijk denken dat eigen busvervoer niet te betalen is maar je hoeft de bus écht niet zelf te kopen. Die regel je gewoon op de website van ikwileengoedekopbushuren.nl. Vraag daar vrijblijvend een offerte op en wij gaan direct op zoek naar een geschikte en goedkope bus die past bij de omvang van je vriendengroep.

Het Appelpopfeest begint met een party bus al in de file

Je komt er bijna niet onderuit. Die file. Dat is natuurlijk ook niet zo gek met die 125.000 bezoekers die jaarlijks het Appelpop festival in Gelderland bezoeken. Weet je hoe je blij in een file kunt staan? Met een heuse party bus! Als het feest al begonnen is dan maakt zo’n file echt niets meer uit, waarschijnlijk besef je niet eens dat je stil staat. Met een party bus begint jullie Appelpop avontuur al voordat je op de Tielse Waalkade staat. Ook zo’n party bus organiseer je heel eenvoudig via ikwileengoedkopebushuren.nl.

En terwijl de andere Appelpoppers op de terugweg weer in een overvolle trein naar huis stappen, zitten jij en je vrienden weer lekker in diezelfde party bus na te genieten van het fantastische weekend dat je net hebt gehad. Met een lekker biertje in je hand luisterend naar de nieuwe nummers die je net hebt ontdekt.

Ook met een kleinere groep georganiseerd op pad

Ben je met een kleiner gezelschap en is een touringcar of zo’n speciale party bus net iets te groot voor jullie? Dan bestaat er ook de mogelijkheid om een midibus te reserveren. Dat is echt wel heel prettig want je voorkomt daarmee heel eenvoudig dat één of twee mensen verplicht de BOB moeten zijn en daarmee misschien toch iets van de Appelpopse gezelligheid moeten missen.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: