Touringcar huren Metropolis Festival Rotterdam


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren Metropolis Festival Rotterdam

Bus huren Metropolis Festival Rotterdam

Al sinds 1988 wordt het Metropolis Festival jaarlijks gehouden in het Zuiderpark in Rotterdam. Het Metropolis Festival heette de eerste twee jaar Poppark. Dit is gewijzigd in Metropolis Festival omdat de naam Poppark te veel leek op Parkpop in Den Haag. Tijdens het gratis Metropolis Festival treden vaak onbekende muzikanten op. De muziek die wordt gespeeld varieert van rock, hiphop, punk, metal, wereldmuziek tot experimentele en elektronische geluiden. Het Metropolis Festival trekt gemiddeld 35000 bezoekers per jaar.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Ga jij naar het Metropolis Festival in Rotterdam?

Ga jij naar het Metropolis Festival in Rotterdam? Ga je dan alleen of met vrienden? Wanneer je met vrienden gaat is het misschien een goed idee om met een bus te gaan. Met meerdere vrienden huur je eenvoudig een minibus of wanneer de groep wat groter is een midibus. De kosten hiervan kun je dan samen delen. Je raakt elkaar als groep niet kwijt en je betaald maar één keer de parkeerkosten. Ga je met een nog grotere groep dan kun je een bus met chauffeur huren. Dit kan natuurlijk ok bij de minibus en de midibus. Wanneer je een bus met chauffeur huurt hoef je geen parkeergeld te betalen. Je wordt naar het Festival gereden en daar ook weer opgehaald. Vraag eenvoudig een bus offerte aan bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Je zult zien dat het huren van een bus echt niet duur is.

Met de bus naar het Metropolis Festival in Rotterdam

Ga je met vrienden, vriendinnen, collega’s of klasgenoten naar het Metropolis Festival in Rotterdam dan is het misschien een idee om met zijn allen een bus te huren. Het maakt niet uit of je met 5 of 50 mensen gaat, voor elke groep is er wel een gepaste bus te huur. Heb je iemand in je vriendengroep die slecht ter been is dan is daarvoor ook een speciaal aangepaste bus te huur. Wil je weten wat het huren van een bus kost vraag dan eenvoudig een bus offerte aan bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Wil je wat extra luxe dan kun je een tourigcar huren met muziek, een drankje en een hapje. Hierbij kun je meerdere opstap en uitstap plaatsen afspreken. Je ontvangt alleen van die busmaatschappijen een offerte die kunnen voldoen aan jullie eisen. Vergelijk de bus offertes en maak zelf verder alle afspraken.

Samen naar het Metropolis Festival in Rotterdam; pak een bus!

We hebben het hier niet over een bus van het openbaar vervoer maar over een ‘eigen’ bus. Je bepaald zelf waar je wordt opgehaald, of er een drankje wordt geschonken en welke muziek er wordt gedraaid. Na afloop staat ‘jullie’ bus met chauffeur weer voor je klaar op de afgesproken plaats en wordt iedereen afgezet waar hij werd opgehaald. Het feest begint dan al bij het instappen van de bus en eindigt pas wanneer iedereen weer thuis is. Vraag eenvoudig een bus offerte aan bij ikwileengoedkopebushuren.nl en ontvang van meerdere bus maatschappijen een op maat gemaakte offerte. Jullie kiezen zelf met welke busmaatschappij jullie willen rijden en maken ook zelf de afspraken.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: