Touringcar huren Dijkpop festival


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren Dijkpop festival Andijk

Bus huren Dijkpop festival Andijk

Het Dijkpop festival werd in 1984 voor de eerste keer georganiseerd door het toenmalige jongerencentrum Exit. Er waren toen maar 500 kaarten te koop maar het hele Dijkpop festival was wel uitverkocht. Het Dijkpop festival vindt plaats in Andijk aan de Kleingouw en biedt tegenwoordig plaats aan ongeveer 5000 bezoekers. Artiesten zoals Di-rect, Krezip, BlØF, The Sheer, Louis Lane, Milow, Kane, Ellen ten Damme, Douwe Bob, Herman Brood en Ilse DeLange hebben al opgetreden op het Dijkpop festival. Het Dijkpop festival wordt mogelijk gemaakt door meer dan 300 vrijwilligers en leveranciers.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Ga je naar het Dijkpop Festival en woon je niet in Andijk, huur dan een busje

Wanneer je naar het Dijkpop Festival wil gaan met vrienden? Huur dan, samen met je vrienden, een bus. Het maakt niet uit hoe groot die vriendengroep is, voor elk gezelschap kun je een bus of partybus huren. Het aantal personen die met een bus vervoerd kunnen worden loopt uiteen van 6 tot 60. Wanneer je naar het Dijkpop Festival gaat met openbaar vervoer ben je afhankelijk van de rijtijden van trein en bus. Wanneer je een bus huurt, bepaal je zelf wanneer je bij het Dijkpop festival wil aankomen én wanneer je daar weer opgehaald wil worden. Een bus met chauffeur huren is ook fijn omdat iedereen van je vriendengroep wat kan drinken. Niemand hoeft per slot van rekening te rijden! Vraag daarom eens, overigens geheel vrijblijvend, een bus offerte aan via de website van ikwileengoedkopebushuren.nl. Je ontvangt dan van meerdere bus aanbieders een offerte. Bekijk welke aanbieder het beste bij jou past en je zelf afspraken maken met deze aanbieder.

Naar Dijkpop met vriendinnen; huur een midibus met chauffeur

Als je naar Dijkpop wilt met vriendinnen kun je natuurlijk met het openbaar vervoer gaan. Maar het is een stuk veiliger om met eigen vervoer te gaan. En het is een stuk comfortabeler om een bus met chauffeur te huren. Dan heb je geen omkijken naar het vervoer. Je wordt door de bus met chauffeur opgehaald op de afgesproken plaats óf plaatsen. Je wordt netjes bij het Dijkpop festival afgezet. Je maakt goede afspraken met de chauffeur en die haalt jullie dan ook weer op. Hij zet jullie af op de plaats óf plaatsen die je vooraf hebt afgesproken. Zo hoef je ’s nachts niet alleen over straat. In een minibus gaan tot 16 personen en in een midibus tot 28. Je kunt meerder bus offertes aanvragen via de website van ikwileengoedkopebushuren.nl. Je ontvangt alleen van die aanbieders een offerte die kunnen voldoen aan jouw eisen. Vergelijk de bus offertes en kies die aanbieder die het beste bij jou en jouw wensen past. Je maakt zelf de afspraken met de aanbieder van de bus.

Vervoer per partybus maakt van Dijkpop van het begin tot het einde een feestje

Wil je echt uit je bol gaan met jouw vrienden, huur dan eens een partybus. Wanneer je in de partybus stapt start het feestje al. Kies zelf de muziek uit die je tijdens je reis wilt horen. Je kunt eventueel gebruik maken van een hapje en drankje. Bekijk op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl eens wat de mogelijkheden zijn. Je kunt hier eenvoudig een bus offerte aanvragen én al je wensen invullen. Dan krijg je offertes van die bus aanbieders die kunnen voldoen aan jouw wensen. Je kunt dan de offertes van deze bus verhuuraanbieders met elkaar vergelijken. Is er een goede bus offerte voor jou bij dan kun je met die aanbieder zelf al je afspraken maken.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: